Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zandvoort

Zandvoort staat vooral bekend als badplaats. Jaarlijks vertoeven hier veel toeristen. U kunt hier diverse activiteiten ondernemen en uzelf laten onderdompelen in de bruisende sfeer. De badplaats is ook populair door de centrale ligging. Steden en plaatsen als Haarlem, Amsterdam en Bloemendaal liggen op zeer korte afstand.

Boek een hotel aan zee

Genieten bij Hotel Zandvoort aan zee

Om optimaal te kunnen genieten van Zandvoort bent u vast opzoek naar een hotel Zandvoort aan zee. Het Van der Valk Hotel Haarlem ligt op 10 kilometer afstand van Zandvoort. Dit geeft u mooi de gelegenheid om een fietstocht te maken. Bij Hotel Haarlem kunt u makkelijk en snel een fiets huren. Hiermee kunt u niet alleen Zandvoort bezoeken, maar ook het centrum van Haarlem en Amsterdam.

Tevens kunt u per boot op de Rivier het Spaarne rondvaren. Vanaf de rivier heeft u een prachtig uitzicht over de stad van Haarlem. Haarlem heeft hier uiteraard een tal van aanbieders voor. U kunt uw boot op verschillende plekken aanmeren om de stad te verkennen. De stad beschikt over een hoop winkels, warenhuizen en cafés. De Grote Markt en de Grote kerk zijn bekende plekken in Haarlem.

Bij de kust van Zandvoort worden surflessen gegeven. U kunt bij een surfschool naar wens een les boeken. Naast de Noordzee zijn er in Zandvoort ook andere activiteiten. Circuit Zandvoort is bijvoorbeeld het ideale uitje voor jong en oud. Bij het circuit worden verschillen races gehouden die bijgewoond kunnen worden.

Een levendige badplaats: Bloemendaal aan zee

Blijft u een langere tijd en wilt u meer badplaatsen bezoeken? Bloemendaal aan Zee ligt op 15 minuten fietsen van Zandvoort. Bij Bloemendaal aan Zee worden rond de zomerperiode veel evenementen georganiseerd. Hier kunt u komen door de Boulevard Barnaart af te gaan. Ideaal tijdens uw overnachting in een hotel Zandvoort.

Iets verderop vindt u het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dit park is ideaal voor de échte natuurliefhebbers. Door de ligging beschikt het park zelfs over duinen. Hierdoor is de verscheidenheid in diersoorten in het park ook ontzettend groot. Na een heerlijke dag in de natuur geweest te zijn, kunt u uitrusten in een hotel Zandvoort aan zee.

Meer informatie over Hotel Haarlem