Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Rotterdam Airport

Vliegt u binnenkort ’s ochtends vroeg vanaf Rotterdam Airport en heeft u geen zin om te haasten? Boek dan een hotel Rotterdam Airport. Dan hoeft u niet midden in de nacht op te staan om uw vlucht te halen. Na een rustig hotelontbijt vertrekt u met de shuttlebus of eigen vervoer naar de luchthaven vanaf uw hotel Rotterdam Airport. Met een verblijf in een van onze airport hotel Rotterdam komt u uitgerust en zonder stress aan op de luchthaven.

Boek Hotel Rotterdam Airport

Kies het Rotterdam Airport Hotel dat het beste bij u past

Bent u in de buurt van de luchthaven op zoek naar een mooi hotel Rotterdam Airport? Dan zijn er twee Valk Exclusief hotels waar u uit kunt kiezen:

• Hotel Rotterdam-Blijdorp

• Hotel Rotterdam Nieuwerkerk

De hotels hebben allebei een andere sfeer en beschikken over verschillende faciliteiten. Kijk voor u gaat boeken welk hotel Rotterdam Airport het beste bij uw wensen en behoeften past. Hotel Rotterdam-Blijdorp heeft een eigen shuttle service naar de luchthaven. Geef van tevoren aan hoe laat u op de luchthaven moet zijn en de gratis shuttle brengt u er de volgende ochtend naartoe. Het hotel ligt in de sfeervolle wijk Blijdorp, vlakbij de dierentuin. In de buurt vindt u talloze hippe restaurantjes en bars. Wilt u voor uw vlucht genieten van het prachtige Rotterdam? Dan is Hotel Rotterdam-Blijdorp de beste keuze.

Bent u op zoek naar een hotel Rotterdam Airport waar u lekker kunt ontspannen? Dan is Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk de beste keuze. Dit hotel is gelegen aan de rand van Rotterdam in een prachtig groen gebied. ‘s Zomers kunt u genieten op het terras en heerlijk buiten eten. Tevens beschikt het hotel over een moderne gym en wellness faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. U hoeft het hotel dus niet te verlaten en kunt heerlijk ontspannen het vliegtuig instappen.

Waarom verblijven in een hotel Airport Rotterdam?

• U hoeft niet op onmenselijke tijden op te staan om uw vlucht te halen

• Geen zin in torenhoge parkeerkosten? Met het Park, Sleep & Fly arrangement parkeert u gratis bij ons hotel tijdens uw vakantie en kunt u gebruik maken van de shuttle service.

• U komt ontspannen aan bij uw vakantie dankzij een heerlijke overnachting in een van onze hotels

Meer informatie over onze hotels