Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Rotterdam Airport

Vliegt u binnenkort ’s ochtends vroeg vanaf Rotterdam Airport en heeft u geen zin om te haasten? Boek dan een hotel Rotterdam Airport. Dan hoeft u niet midden in de nacht op te staan om uw vlucht te halen. Na een rustig hotelontbijt vertrekt u met de shuttlebus of eigen vervoer naar de luchthaven vanaf uw hotel Rotterdam Airport. Met een verblijf in een van onze airport hotel Rotterdam komt u uitgerust en zonder stress aan op de luchthaven.

Boek Hotel nabij Rotterdam Airport

Park, Sleep & Fly Airport Rotterdam

Park, Sleep & Fly Airport Rotterdam

Nu nog gemakkelijker en onbezorgder op vakantie! Een hotel vlakbij het vliegveld, gratis parkeren tijdens uw trip én een transfer naar het vliegveld? Kortom een goed begin!

Boek het Park, Sleep & Fly arrangement voor een heerlijke vakantie. Let op, ieder hotel heeft zijn eigen invulling van het Park, Sleep & Fly arrangement.

Kies het Rotterdam Airport Hotel dat het beste bij u past

Bent u in de buurt van de luchthaven op zoek naar een mooi hotel Rotterdam Airport? Dan zijn er twee Valk Exclusief hotels waar u uit kunt kiezen:

• Hotel Rotterdam-Blijdorp
• Hotel Rotterdam Nieuwerkerk

De hotels hebben allebei een andere sfeer en beschikken over verschillende faciliteiten. Kijk voor u gaat boeken welk hotel Rotterdam Airport het beste bij uw wensen en behoeften past. Hotel Rotterdam-Blijdorp heeft een eigen shuttle service naar de luchthaven. Geef van tevoren aan hoe laat u op de luchthaven moet zijn en de gratis shuttle brengt u er de volgende ochtend naartoe. Het hotel ligt in de sfeervolle wijk Blijdorp, vlakbij de dierentuin. In de buurt vindt u talloze hippe restaurantjes en bars. Wilt u voor uw vlucht genieten van het prachtige Rotterdam? Dan is Hotel Rotterdam-Blijdorp de beste keuze.

Bent u op zoek naar een hotel Rotterdam Airport waar u lekker kunt ontspannen? Dan is Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk de beste keuze. Dit hotel is gelegen aan de rand van Rotterdam in een prachtig groen gebied. ‘s Zomers kunt u genieten op het terras en heerlijk buiten eten. Tevens beschikt het hotel over een moderne gym en wellness faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. U hoeft het hotel dus niet te verlaten en kunt heerlijk ontspannen het vliegtuig instappen.

 • Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  • Luxe kamers & suites
  • Moderne gym en luxe wellness

  Nieuwerkerk ligt in de buurt van het veelzijdige Rotterdam. Ook fietsen door het "Groene Hart" of langs de Reeuwijkse Plassen maken uw bezoek aan Nieuwerkerk de moeite meer dan waard!

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Beschikt over 189 kamers en suites
  • Shuttle service naar Rotterdam-airpot

  Hotel Rotterdam - Blijdorp, met een eigen shuttle service van en naar Rotterdam-Airport. Tevens liggen Diergaarde Blijdorp en een modern wellness center om de hoek. Liever winkelen? Bezoek dan Wereldstad Rotterdam.

Waarom verblijven in een hotel Airport Rotterdam?

• U hoeft niet op onmenselijke tijden op te staan om uw vlucht te halen
• Geen zin in torenhoge parkeerkosten? Met het Park, Sleep & Fly arrangement parkeert u gratis bij ons hotel tijdens uw vakantie en kunt u gebruik maken van de shuttle service.
• U komt ontspannen aan bij uw vakantie dankzij een heerlijke overnachting in een van onze hotels

Meer informatie over onze hotels