Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Egmond aan zee

Tot rust komen nabij het strand? Kijk dan niet verder dan hotel Egmond aan Zee. Officieel doelen we daarmee op het Van der Valk-hotel in Akersloot, maar deze accommodatie ligt op slechts twintig autominuten afstand van deze prachtige kustplaats. Maak een mooie wandeling over het strand, laat de wind door uw haar waaien en geniet van de sfeervolle terrassen – allemaal vanuit een luxe hotel.

Egmond aan Zee, Noord-Holland is een toeristische kustplaats, maar wanneer u bij Van der Valk Akersloot overnacht zit u niet in de grootste drukte. U zit wel op een ideale locatie om grote trekpleisters te bezoeken. Bent u op zoek naar een hotel Egmond aan Zee? Kies dan voor luxe en rust en ga voor Akersloot!

Bekijk ons hotel dichtbij Egmond aan Zee

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot

  • Centraal gelegen
  • Vlakbij Alkmaar en Egmond aan Zee
  • Binnenzwembad en moderne fitness en wellness
  • 210 luxe kamers en suites

Hotel Akersloot is centraal gelegen dichtbij het bos, verschillende badplaatsen en het Alkmaardermeer.

Ontspanning

Ontspannen na een dagje aan het strand doet u in hotel Egmond aan Zee. We bieden u een ruim binnenzwembad waar u als hotelgast gratis gebruik van mag maken. Ideaal voor wie het zwembad verkiest boven de zee.

Toch is zo'n dagje aan het strand natuurlijk ook heerlijk ontspannend. Combineer je strandtrip met het gebruik van de wellness-faciliteiten in het hotel Egmond aan Zee. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan onze sauna of stoomcabine. Tip: Laat de auto een dagje staan en bezoek de kust met een van onze huurfietsen. U bent vanuit Akersloot binnen drie kwartier in Egmond aan Zee.

Hotel Egmond aan Zee met hond

Zijn in het hotel in Egmond aan Zee honden toegestaan? Absoluut. U kunt uw trouwe vriend gerust meenemen naar het hotel Egmond aan Zee. Wat is er nu leuker dan uw viervoeter te zien rennen over het strand? Zowel aan de meeste stranden als in het hotel Egmond aan Zee zijn honden meer dan welkom.

Let wel op: bij een aantal stranden zijn honden tijdens bepaalde periodes dus niet toegestaan. Op sommige plaatsen mogen er in de periode van 1 mei tot 1 oktober tussen 10:00 en 19:00 geen honden komen. Dit geldt echter niet voor alle stranden bij Egmond aan Zee.

Bent u op zoek naar een appartement Egmond aan Zee met hond? Dan zit u in dit hotel helemaal goed. Kies uw favoriete kamer en boek vandaag nog!

Meer informatie over onze hotels