Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan de kust van Noord Holland

Bent u op zoek naar een hotel aan de kust van Noord Holland? Dan bent u bij de Van der Valk Exclusief hotels zeker aan het juiste adres. In onze hotels aan de kust Nederland kun je heerlijk tot rust komen en genieten van wat het mooie Noordzeestrand je allemaal te bieden heeft. Onze hotels zijn langs de kust gesitueerd, maar zijn niet direct bij aan een strandopgang gelegen.

Bekijk onze hotels aan het strand

Heerlijk uitwaaien en zonnen

Zoekt u naar de plek waar u heerlijk kunt uitwaaien of lekker bruin kunt bakken? Dan bent u op het strand van Noord Holland altijd aan het juiste adres. Onze hotels aan de kust van Noord Holland zijn allemaal gesitueerd nabij een grote stad, vanwaar het een tien minuten tot een kwartier rijden is naar het strand. Hierdoor geniet u niet alleen volop van het strand maar kunt u ook nog eens een leuke stad bezoeken.

Hotels langs de kust van Noord Holland

We hebben een aantal hotels langs de kust van Noord Holland welke een ideale uitvalsbasis kunnen vormen voor een bezoek aan het strand en de verschillende steden. Onze hotels aan de kust van Noord Holland zijn gelegen aan de randen van Haarlem, Leiden, Akersloot en Den Haag. Wellicht zult u denken dat Leiden en Den Haag hier eigenlijk niet tussen zullen horen, aangezien de steden zelf in Zuid-Holland liggen. Echter zijn ze natuurlijk dicht bij het Noordzeestrand gelegen en is Noord-Holland op een relatief korte afstand gelegen.

Heerlijk tot rust komen

Bij ons Van der Valk Exclusief hotels kunt u even helemaal tot rust komen en aan de dagelijkse sleur ontsnappen. Daarnaast staan wij niet alleen bekend om onze hotels met heerlijke ruime kamers voor een goede prijs, wij bieden ook een fantastische menukaart aan waar u uit kunt kiezen wanneer u in ons restaurant komt eten. Daarnaast bieden wij iedere ochtend een ontbijtbuffet aan aan onze gasten.

Meer informatie over onze hotels