Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg met hond

Bent u al tijden op zoek naar een locatie voor een weekendje weg met de hond, maar kunt u de juiste locatie maar niet vinden? Kijk dan eens rond bij de hotels van Van der Valk – meer specifiek de Valk Exclusief-accommodaties. Deze hotels verwelkomen niet alleen u, maar ook uw viervoeter.

Boek een weekendje weg met hond

  • Alles over huisdieren

    Bekijk overzichtelijk waar in Nederland en Düsseldorf u terecht kunt met uw huisdier via onderstaande knop.

    Per hotel staan de toeslag en bijzonderheden genoteerd. Vraag voor het boeken altijd bij het betreffende hotel na welke kamers beschikbaar worden gesteld.

Weekendje weg met hond aan zee

Plannen voor een weekendje weg met de hond? Dat kan op verschillende manieren. Een weekendje weg met hond aan de kust, bijvoorbeeld. Veel hotels laten echter geen huisdieren toe. Valk Exclusief doet dat wel. Dat maakt uw weekendje weg met hond aan zee toch een stukje relaxter.

Arrangementen voor nachtje weg met hond

We bieden, wanneer u een weekendje weg met hond in de planning heeft, ook tal van arrangementen waarmee u uw verblijf kunt combineren met een gezellig dagje weg. Een dierentuin in de omgeving, bijvoorbeeld. We kunnen echter niet garanderen dat u op deze bestemmingen óók uw hond mag meenemen. We raden u dan ook aan om eerst even contact op te nemen met de bestemming in kwestie. U komt dan in ieder geval niet voor vervelende verrassingen te staan.

Dé bestemming voor een weekendje weg met hond

Valk Exclusief vindt het ontzettend belangrijk dat u heerlijk kunt genieten van een onbezorgd weekendje weg. We bieden u daarom tal van mogelijkheden en doen er alles aan om uw verblijf in een Valk Exclusief-hotel zo prettig mogelijk te maken. U kunt bij ons rekenen op alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Weg met de hond

Al onze hotels zijn gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Onze hotels liggen op korte afstand van de snelweg, waardoor uw weekendje weg met hond zo min mogelijk stress oplevert. Dat is ook gunstig voor uw hond: u hoeft niet eerst nog een heel stuk door een stad te rijden wanneer u de snelweg verlaat.

Meer informatie over onze hotels

Ook interessant: