Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje aan zee met hond

Een hond is in de meeste gevallen een onderdeel van het gezin. Dus als u een paar dagen eropuit trekt, waarom neemt u uw hond niet mee? Zee en strand zijn ideale locaties om met een hond naartoe te gaan. Hier kunt u heerlijk uitwaaien en de hond kan vrij rondrennen. Bent u op zoek naar een huisje aan zee met hond in Nederland, dan heeft u bij ons voldoende keuze uit hotels in de buurt van het strand.

Boek een huisje aan zee met hond

 • Nederlandse stranden

  Nederlandse stranden

  • Hotels provincie Noord-Holland
  • Hotels provincie Zuid-Holland
  • Hotels provincie Zeeland

  De provincies waar de zon op het fijnst is! Het is heerlijk banjeren op de stranden van Nederland, tijdens alle seizoenen.

 • Huisdieren

  Huisdieren

  Benieuwd naar welke hotels u allemaal uw trouwe viervoeter mag meenemen? Per hotel staan de toeslag en bijzonderheden genoteerd. Vraag voor het boeken altijd bij het betreffende hotel na welke kamers beschikbaar worden gesteld.

 • Huisdieren arrangement

  Huisdieren arrangement

  • Overnachting in luxe kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Uw huisdier gratis mee met uw verblijf
  • Leuk presentje
  • Heerlijk bad voor uw hond bij de "dogwash"

  Speciaal voor onze beste vrienden biedt hotel Den Haag het Huisdier Arrangement. Wilt u een heerlijk dagje weg met uw huisdier? Dan bent u hier aan het goede adres met het strand en de Dobbelplas nabij!

Huisje aan zee met hond bij Zandvoort

Wilt u een huisje met hond aan zee bij het populaire strand van Zandvoort, dan hebben wij enkele hotels in de buurt. Ons Hotel Akersloot ligt pal aan de A9 bij Castricum. Niet alleen bezoekt u van deze locatie gemakkelijk het strand van Zandvoort, ook de stranden van Egmond aan Zee en Wijk aan zee zijn gemakkelijk te bereiken. Hotel Akersloot biedt alles voor een geslaagde paar dagen met uw hond in luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower. Zoekt u een huisje aan zee met hond dat nog dichter bij Zandvoort ligt, boekt u dan ons Hotel Haarlem, gelegen aan de N205. U en uw hond verblijven hier in luxe kamers en op loopafstand van het centrum van Haarlem.

Huisje aan zee met hond bij Scheveningen

Scheveningen is veruit het meest bekende strand van Nederland. Op zoek naar een last minute huisje aan zee met hond? Dan is ons Hotel Den Haag-Nootdorp het ideale hotel op nog geen kwartier van het Scheveningse strand. Het hotel ligt aan de A12 en is recentelijk uitgebreid met een prachtige wellness. U verblijft in een luxe kamer dat ruim genoeg is voor uw hond. Een ander hotel op 15 km afstand van Scheveningen is Hotel Leiden. Dit hotel, gelegen aan de A4, is fantastisch voor u en uw hond, want u kunt hier samen op het terras aan het water zitten en genieten van de bootjes die langs varen.

Huisje aan zee met hond bij het strand in Zeeland

Ook de mooie provincie Zeeland biedt mooie stranden voor u en uw hond. U bent welkom in ons Hotel Goes bij het knooppunt de Poel. U heeft diverse Zeeuwse stranden en het centrum van Goes binnen handbereik. Hier kunt u overnachten in een comfortabele en luxe kamer met balkon. Dit is ook heerlijk voor uw hond. Ook ons Hotel Middelburg is een optie. Dit hotel, liggende aan de A58 en N254, is gemakkelijk te bereiken en u heeft altijd een strand in de buurt. Tevens kunt u gemakkelijk het centrum van Middelburg bezoeken. Na een intensieve dag aan het strand kunt u heerlijk op de kamer genieten van een luxe badkamer, terwijl de hond alle ruimte heeft om languit uit te rusten. Voor een huisje aan zee met hond heeft u dus voldoende mogelijkheden voor een hotel in de buurt van het strand.

Meer informatie over onze hotels

Ook interessant: