Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachting met hond

Bijzonder overnachten met hond? Een comfortabele overnachting met hond regelt u online bij Valk Exclusief. Tijdens een hotelovernachting met de hond ontbreekt het u nergens aan, want er is overal aan gedacht. In bijna ieder hotel is het geen enkel probleem uw harige vriend mee te nemen, maar alleen op hotelkamers waar dit is toegestaan. Houd bovendien rekening met een toeslag voor een overnachting met hond. Daar krijgt u wel veel voor terug. Zowel voor u als uw hond is Van der Valk namelijk een bijzonder aangename ervaring. Wij maken de kamer iedere dag voor u schoon en dus heeft u daar geen omkijken naar. Dat is bij een overnachting met hond in een vakantiehuisje wel anders.

Boek overnachting met hond

 • Informatie huisdieren

  Informatie huisdieren

  Bekijk overzichtelijk waar in Nederland en Düsseldorf u terecht kunt met uw huisdier via onderstaande knop.

  Per hotel staan de toeslag en bijzonderheden genoteerd. Vraag voor het boeken altijd bij het betreffende hotel na welke kamers beschikbaar worden gesteld.

 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  • Honden zijn welkom
  • Op fietsafstand van Nationaal park De Biesbosch
  • Outdoor fitness
  • Wellness center

Comfortabel overnachten met hond aan zee

Gaat uw voorkeur uit naar een overnachting aan zee met hond? Dan zit u goed bij Valk Exclusief. Tijdens een overnachting met hond aan zee verblijft u dicht bij het strand. Zo stapt u snel even naar buiten voor een heerlijke strandwandeling. Tijdens uw wandeling of lange tocht stopt u bij een strandrestaurant om even op adem te komen. Bent u weer uitgerust en bijgekomen? Zet uw wandeling voort en geniet ondertussen van een adembenemend uitzicht. Een hotelovernachting met hond is ook in andere regio’s een aantrekkelijke keuze. Hoe geweldig is het om te overnachten dicht bij het bos of midden op de heide? Valk Exclusief hotels liggen verspreid door het hele land en daarom zien we u graag verschijnen voor een overnachting met hond!

Regel online een overnachting met hond

Gaat uw voorkeur uit naar een betaalbare overnachting met hond in de Benelux? Kom dan logeren in een van onze Valk Exclusief hotels en kies voor een huisdieren arrangement. Uiteraard komt ook u niets tekort, want de kamers zijn royaal en van alle gemakken voorzien. Geniet van een warm bad, maak gebruik van een jacuzzi of bubbelbad en geniet iedere morgen van een heerlijk ontbijt. Bij ieder hotel is voldoende parkeergelegenheid en we zijn dankzij een centrale ligging altijd goed bereikbaar. Kom daarom met de auto of neem het openbaar vervoer en geniet in onze hotelketen. Een overnachting met hond boekt u gemakkelijk online via onze website.

Meer informatie over onze hotels