Direct naar de contentDirect naar de footer

Op vakantie met hond

Op vakantie gaan is een ontzettend leuke activiteit. Voor mensen die een huisdier zoals een hond hebben is het toch altijd een beetje een afscheid. In de meeste hotels worden immers geen honden toegelaten. Het gevolg? Op vakantie met hond gaan is onmogelijk. De enige alternatieven? Een hondenpension, aan familieleden vragen om voor uw viervoeter te zorgen of een vakantiehuis met hond toegelaten zoeken. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn wanneer u kiest voor Van der Valk met hond. In bijna al onze hotels kunt u namelijk met de hond op vakantie!

Bekijk hotels waar honden zijn toegestaan

  • Van der Valk met hond

    Bekijk overzichtelijk bij welke Van der Valk hotels met hond in Nederland en Düsseldorf u terecht kunt. Per hotel staan de toeslag en bijzonderheden genoteerd. Vraag voor het boeken altijd bij het betreffende hotel naar welke kamers beschikbaar worden gesteld en waar de honden zijn toegestaan.

Veelgestelde vragen

Waar gaat u op vakantie met hond?

In Nederland zijn er heel wat leuke bestemmingen voor een weekendje weg of een langere vakantie. Even uitwaaien aan een hotel aan zee met hond, een weekendje richting een van de vele vakantieparken die ons land rijk is of gewoon een korte citytrip. Des te leuker als u al deze momenten samen met uw trouwe vriend kunt beleven. Met de hond op vakantie wordt bovendien extra leuk door de mooie locaties van onze Van der Valk hotels. Altijd is er wel een inspirerend wandelgebied in de nabijheid terug te vinden. Ideaal voor op vakantie met hond.

Van der Valk met een hond: de opties

Op vakantie met hond in een Van der Valk hotel met hond is het beste van beide werelden. Uw geliefde huisdier kan met u mee en bovendien hoeft u als baasje geen compromis op luxe te sluiten. Dit in tegenstelling tot een weekendje in een vakantiehuisje wat toch nooit echt dezelfde faciliteiten aan kan bieden. Vanaf €9,50 per nacht mag u uw hond meenemen. Afhankelijk van het hotel is deze toegestaan op enkel de kamer of in het hele hotel. Even de benen strekken? Dan bent u vast blij dat al onze locaties nabij rustieke wandelgebieden of in het middel van indrukwekkende watergebieden liggen.

Op vakantie naar een Van der Valk met hond? Ontdek de mogelijkheden en boek een van de exclusieve aanbiedingen van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels

Ook interessant: