Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel honden toegestaan

Zoekt u een hotel waar honden zijn toegestaan? Een hotel honden toegestaan boekt u bij Valk Exclusief, want in bijna al onze hotels is uw harige vriend van harte welkom. Omdat u kiest voor een hondvriendelijk hotel is het voor u gemakkelijk om er even tussenuit te gaan. Bovendien is het een stuk gezelliger als ook uw hond meegaat. Hotels waar honden welkom zijn, hebben daarom ook uw voorkeur. Gelukkig denken we bij Van der Valk met u mee en hebben wij in bijna ieder hotel plaats voor uw hond. Beschikt u over een hulphond? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen u graag op weg.

Boek hotel honden toegestaan

Op stap in hotels waar honden welkom zijn

Een hotel honden toegelaten is een stuk prettiger dan bijvoorbeeld een vakantiehuisje. U moet namelijk zelf het hele huisje schoonmaken en zoals u weet is dit met honden altijd een flinke klus. In een hotel honden toegestaan van Valk Exclusief nemen we dit werk van u over en dus kunt u genieten van een zorgeloos verblijf. Daarom kiest u voor een van ons hotel honden toegestaan. Ga samen met uw viervoeter op pad en maak bijvoorbeeld een wandeling in het bos of bezoek het strand. Een hotel huisdieren toegestaan is namelijk ook te vinden aan zee. Dit maakt het voor u nog aantrekkelijker om via ons uw verblijf te boeken in een hotel honden toegestaan. Hotel hond welkom? U bent bij ons in goede handen!

Boek online een hotel honden toegestaan

Op zoek naar een hotel honden toegestaan? Ontdek de mogelijkheden die Valk Exclusief u biedt en kies bijvoorbeeld een huisdieren arrangement. Hiermee is ook uw huisdier verzekerd van een comfortabel en prettig verblijf. Vanzelfsprekend ontbreekt het u aan niets, want iedere hotelkamer is uitgerust met comfortabele bedden en een luxe badkamer. 's Morgens geniet u van een overheerlijk ontbijt inclusief verse jus d'orange en een kopje koffie of thee. Heeft u behoefte aan extra ontspanning? Maak gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten of neem een duik in het zwembad. Kortom: een hotel honden toegestaan is voor u en uw viervoeter een uitstekende keuze!

Meer informatie over onze hotels