Direct naar de contentDirect naar de footer

Familiehotel aan zee

Wat is het toch heerlijk om met het hele gezin naar het strand te gaan! Het hele jaar door heeft de Nederlandse kust u allerlei moois te bieden. En natúúrlijk verblijft u dan in een familiehotel aan zee. Bij Van der Valk hebben we een ruim aanbod aan familiehotels aan zee met ieder een eigen sfeer en faciliteiten.

Bekijk onze familiehotels

 • Arrangementen

  Strand hotels

  Arrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x uitgebreid ontbijt
  • 2x driegangendiner

  Even heerlijk uitwaaien op het strand. De leukste arrangementen bij onze hotels nabijgelegen de kustlijn vindt u hier.

 • Hotels bij het strand

  Uitgelicht

  Hotels bij het strand

  Wilt u graag een dag naar het strand? Dan is een verblijf bij een Valk Exclusief hotel dicht bij de kustlijn wat u zoekt.

  Maak samen een strandwandeling en geniet van de zomerse zon. Dat doet u bij ons in luxe op de Nederlandse stranden.

 • Zomerarrangementen

  Speciaal voor u

  Zomerarrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in juni, juli en augustus

  De zomer vieren bij onze hotels. Kom samen met uw partner of gezin genieten van een heerlijke zomervakantie bij Valk Exclusief.

Hotel Den Haag Nootdorp

Een van de populairste badplaatsen van Nederland is Scheveningen. Vanuit ons hotel in Den Haag-Nootdorp bereikt u dit geliefde strand met gemak. Het familiehotel aan zee heeft een eigen fietsverhuur, zodat u gemakkelijk het strand bereikt. Ook heeft dit hotel aan de zee een eigen voetbalveld, is uw hond van harte welkom en zijn er verschillende luxe familiekamers beschikbaar.

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot ligt vlakbij Alkmaar en heeft als familiehotel aan zee veel te bieden. Het hele gezin – inclusief de hond – geniet in de luxe familiekamers van een hotelovernachting aan zee. Huur vervolgens een paar fietsen en ontdek hoe mooi Noord-Holland is. Op de fiets bereikt u ook gemakkelijk diverse stranden, zoals Egmond aan Zee en Schoorl. Na een dag fietsen, is het heerlijk ontspannen in het hotelzwembad of in een van de andere faciliteiten.

Hotel Leiden

Nog zo'n gezellig familiehotel aan zee: Hotel Leiden. Dit is een leuk hotel bij zee met badplaatsen als Katwijk, Noordwijk en de Wassenaarse Slag net om de hoek. Ze zijn makkelijk te bereiken met de fiets (te huur bij het hotel), onze shuttle-service of het openbaar vervoer. Tijdens uw verblijf in Hotel Leiden heeft u het gevoel in een hotel direct aan zee te verblijven. Dat komt door de ligging: direct aan het water van de Oude Rijn.

Hotel Haarlem

Hotel Haarlem is een echt familiehotel aan zee. Het is maar een klein stukje rijden naar de badplaatsen Zandvoort en Bloemendaal. Huur bij ons hotel een paar fietsen en maak een tocht door bossen en duinen, om vervolgens het strand te bereiken. Onze gezellige familiekamers bieden ruimte voor gezinnen tot en met zes personen.

Boek een overnachting in een familiehotel aan zee

Heeft u al helemaal zin in een hotelovernachting aan zee? Boek dan bij een van deze heerlijke hotels en geniet optimaal van het strand, een prachtige omgeving en luxe familiekamers.

Meer informatie over onze hotels