Direct naar de contentDirect naar de footer

Familiekamer Scheveningen

Wilt u gezellig even een nachtje of weekendje weg met het hele gezin? Is een hotel niet haalbaar in uw ogen omdat u dan zit met meerdere hotelkamers? Valk Exclusief heeft de oplossing voor een zorgeloos weekendje aan zee met het hele gezin. Sinds kort hebben we de familiekamer nabij Scheveningen, in hotel Den Haag - Nootdorp.

Boek een familiekamer Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels of ga lekker een dagje naar het strand. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Familiekamer in ons hotel aan zee

Gezellig met het hele gezin overnachten in een familiekamer bij Scheveningen. Valk Exclusief heeft sinds kort een nieuw type kamer, de zogenaamde familiekamer. Deze kamer is speciaal ontworpen om jonge gezinnen ook te kunnen laten genieten van de luxe die Van der Valk hen kan bieden. Met een familiekamer nabij Scheveningen komt u tot rust en kunt u tal van leuke activiteiten gaan ondernemen in de omgeving.

Arrangementen

Van der Valk en Valk Exclusief begrijpen dat u graag wilt dat de kinderen lekker actief bezig zijn. Dat is dan ook de reden we ons bezig houden met het samenstellen van de leukste arrangementen voor iedereen, zodat jong en oud kunnen genieten van een weekendje of nachtje weg. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje met z'n allen naar een pretpark of dierentuin in combinatie met een overnachting in een familiekamer nabij Scheveningen? Daarnaast is ook het strand van Scheveningen op korte afstand.

Locatie en bereikbaarheid hotel Den Haag - Nootdorp

De familiekamers nabij Scheveningen zijn gelegen in hotel Den Haag - Nootdorp. Dit hotel dat ten oosten van de stad Den Haag ligt is gemakkelijk te bereiken. Wanneer u de A12 volgt en afslag Nootdorp neemt, kunt u ons al zien liggen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bereiken met het openbaar vervoer. NS Station Den Haag Ypenburg is namelijk op loopafstand van ons hotel gelegen.

Dineren

Tevens is het mogelijk om te dineren of te lunchen in ons restaurant. Hier kunt u genieten van alle luxe die u van ons gewend bent, terwijl de kinderen een heerlijk kindermenu eten.

Meer informatie over onze hotels