Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute Scheveningen

Op zoek naar een last minute Scheveningen voor dit weekend? Dan kunt u perfect terecht bij ons Valk hotel! Met de last minute Scheveningen verblijft u op de mooiste locatie voor een heerlijk weekendje weg nabij Scheveningen.

Boek last minute Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan zee. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Weekendje Scheveningen

Romantische wandeling over het strand of de boulevard, of samen het centrum van Scheveningen en Den Haag ontdekken. Je kan het weekend op verschillende manieren invullen met alle mogelijkheden die een last minute Scheveningen je biedt.

Trek er op uit in de stad Den Haag en bezoek het Binnenhof of pak een terrasje in de zon in het historisch centrum.

Uiteraard is Scheveningen populair vanwege de geweldige stranden. Actief bezig zijn op het strand of lekker luieren bij een strandtent.Voor elk wat wils! Er is in de omgeving van het hotel altijd wel wat te doen voor jong en oud. En voor uw huisdier, want uw hond mag ook mee. Dit dient wel vooraf aangegeven te worden.

Boek online een last minute Scheveningen

Een last minute Scheveningen levert allerlei voordelen op vanwege de ligging van het Van der Valk hotel in Nootdorp, een plaats nabij Scheveningen. Last minute geeft u de gelegenheid op korte termijn spontaan een weekend overnachting te boeken. Dit gaat natuurlijk nog sneller als u het online boekt. Daarbij spaart u dan korting met Valk Loyal, die u bij een volgende boeking kan verzilveren.

Door het boeken van een last minute Scheveningen staat u een onbezorgd verblijf te wachten. Heerlijk ontwaken in onze comfortabele bedden en een goede start van de dag met ons uitgebreid en gezond ontbijtbuffet.

Voortreffelijk dineren kan uiteraard ook bij het hotel, waar onze chefkok de lekkerste gerechten voor u zal klaarmaken. Sluit uw avond af in onze gezellig hotelbar met een ruime keuze aan cocktails en drankjes.

Locatie hotel Scheveningen

Nabij Scheveningen gelegen bij Nootdorp ligt ons Valk Exclusief hotel Den Haag-Nootdorp. In een klein kwartiertje staat u met uw voeten op het zand van Scheveningen. De ligging van het hotel ligt erg gunstig langs de A12 en biedt gratis parkeergelegenheid voor u als gast met een last minute Scheveningen. Daarnaast is het hotel goed te bereiken met het OV. Station Den Haag Ypenburg ligt om de hoek van het hote

Meer informatie over onze hotels