Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg met kinderen

Wilt u gezellig een nachtje weg met de kinderen in een hotel? Dan hebben wij van Valk Exclusief een fijne oplossing voor u. In veel hotels is het vaak lastig om iets te regelen om zo dicht mogelijk bij elkaar te zitten met het hele gezin. Valk Exclusief heeft voor u dé oplossing.

Bekijk onze familiekamers

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Bekijk familiekamers

Familiekamer: perfect nachtje weg met de kinderen in een leuk Van der Valk hotel

Bij Valk Exclusief is het tegenwoordig mogelijk om een familiekamer te boeken, geen gedoe meer met wie waar slaapt en drie verschillende kamers te hoeven boeken. Gewoon één kamer waar u met het hele gezin in kunt verblijven. Deze familiekamers zijn in steeds meer Van der Valk en Valk Exclusief hotels te boeken. Zo kunt u ongestoord overnachten bij ons, zonder dat uw kinderen alleen slapen in een ander gedeelte of een andere kamer in het hotel.

Arrangementen Van der Valk

Daarnaast vinden we het belangrijk dat uw nachtje weg met kinderen een speciale aangelegenheid wordt. Voor u én voor hen. Daarom is het tegenwoordig mogelijk om een arrangement te boeken bij uw overnachting bij een Valk Exclusief hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld aan een bezoek aan de dierentuin als afsluiting van een nachtje weg met de kinderen? Of wilt u ze iets bijbrengen op het gebied van musea? Kijk gerust even rond tussen de arrangementen, de arrangementen en aanbiedingen verschillen namelijk per hotel.

Speciaal diner met uw kinderen

Natuurlijk kent u de restaurants van Van der Valk en Valk Exclusief. Naast de gewone menukaart hebben we een speciale menukaart voor kinderen. Een menukaart met eten wat ze zeker weten lekker zullen vinden. Kom dan ook gerust bij ons dineren tijdens een nachtje weg met de kinderen, wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Locatie en bereikbaarheid

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze hotels met familiekamers goed te bereiken zijn voor ieder gezin. Daarom zijn alle onze hotels gelegen op korte afstand van de snelweg. Wel zo gemakkelijk.

Boek een nachtje weg met kinderen