Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg met kinderen

Wilt u gezellig een nachtje weg met kind in een hotel? Dan hebben wij van Valk Exclusief een fijne oplossing voor u. In veel hotels is het vaak lastig om iets te regelen om zo dicht mogelijk bij elkaar te zitten met het hele gezin. Valk Exclusief heeft voor u dé oplossing voor nachtje weg: familiekamer!

Familiekamer boeken voor het hele gezin

 • Hotel met zwembad

  Hotel met zwembad

  Beleef een onvergetelijke overnachting met uw kind in een kindvriendelijk Van der Valk hotel met zwembad. Onze ruime kamers bieden alle comfort voor het hele gezin. Geniet van quality time bij het zwembad. Boek nu voor een zorgeloze gezinsvakantie!

 • Dierentuin arrangementen

  Dierentuin arrangementen

  • Wildlands Adventure Zoo
  • Diergaarde Blijdorp
  • Safaripark Beekse Bergen
  • Dolfinarium

  Dagje dierentuin? Boek een compleet verzorgd dierentuinarrangement inclusief overnachting, ontbijt en entreekaart voor de dierentuin.

 • Pretpark & familie arrangementen

  Pretpark & familie arrangementen

  • Efteling
  • Slagharen
  • Julianatoren

  Erop uit met de kinderen? Wat dacht u van een plezierig dagje pretpark, een rondvaart of shoparrangement? Onze hotels bieden u verschillende arrangementen aan om erop uit te gaan met de kinderen.

Weg met kinderen: Nachtje weg familiekamer

Bij Valk Exclusief is het tegenwoordig mogelijk om een familiekamer te boeken, geen gedoe meer met wie waar slaapt en drie verschillende kamers te hoeven boeken. Gewoon één kamer waar u uw nachtje weg met gezin in kunt verblijven. Deze familiekamers zijn in steeds meer Van der Valk en Valk Exclusief hotels te boeken. Zo kunt u ongestoord overnachten bij ons, zonder dat uw kinderen alleen slapen in een ander gedeelte of een andere kamer in het hotel.

Van der Valk familie arrangement

Daarnaast vinden we het belangrijk dat uw nachtje weg met kinderen een speciale aangelegenheid wordt. Voor u én voor hen. Daarom is het tegenwoordig mogelijk om een arrangement te boeken bij uw overnachting bij een Valk Exclusief hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld aan een bezoek aan de dierentuin als afsluiting van een nachtje weg met de kinderen? Of een pretpark in de buurt, zoals de Efteling? Of wilt u ze iets bijbrengen op het gebied van musea? Kijk gerust even rond tussen de arrangementen en aanbiedingen, deze kunnen namelijk verschillen per hotel.

Speciaal diner tijdens nachtje weg met kind

Natuurlijk kent u de restaurants van Van der Valk en Valk Exclusief. Naast de gewone menukaart hebben we een speciale menukaart voor kinderen. Een menukaart met eten wat ze zeker weten lekker zullen vinden. Kom dan ook gerust bij ons dineren tijdens een nachtje weg met de kinderen, wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Locatie en bereikbaarheid

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze hotels met familiekamers goed te bereiken zijn voor ieder gezin. Daarom zijn alle onze hotels gelegen op korte afstand van de snelweg. Wel zo gemakkelijk.

Bekijk alle familiekamers voor nachtje weg met kind