Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel voor kinderen

Bent u op zoek naar een leuk hotel voor kinderen? Dan bent u bij Valk Exclusief zeker aan het juiste adres. Sinds kort bieden wij unieke kamers voor een weekend gezellig overnachten in een hotel met kind. Daarnaast bieden wij tal van leuke activiteiten die u kunt doen met uw kind of kinderen.

Boek een hotel voor kinderen

Familiekamers bij Valk Exclusief

In een aantal hotels van Van der Valk en Valk Exclusief bieden we sinds kort een familiekamer aan. Dankzij deze familiekamers is een weekend in een hotel ook voor kinderen zeer geschikt. Naast deze familiekamer bieden we bij onze hotels voor kinderen ook leuke arrangementen en kortingen aan. Hierdoor wordt een overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker.

Indeling van een familiekamer

Een familiekamer bij Valk Exclusief en Van der Valk hotels is een extra grote hotelkamer. Zo maakt u uw overnachting in ons hotel voor kinderen nog leuker. De kamer heeft, naast de grote kamer, een speciale kamer voor uw kinderen. In deze kamer zijn tal van aanpassingen gemaakt, zodat uw kinderen de tijd van hun leven hebben. De kinderkamer beschikt onder andere over een flatscreen televisie, wifi en een stapelbed.

Arrangementen Van der Valk

Dankzij onze banden met tal van toeristische attracties kunnen we tegenwoordig ook mooie arrangementen en kortingen aanbieden. Een weekend in ons hotel is voor kinderen nog leuker wanneer u een mooi arrangement bijboekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje naar een dierentuin of pretpark? Ook zijn er tal van andere activiteiten te doen.

Locatie en bereikbaarheid

Wij vinden het erg belangrijk dat we goed te bereiken zijn voor eenieder. Dat is dan ook de reden dat onze hotels allemaal gelegen zijn langs snel- en autowegen. Naast het feit dat wij gemakkelijk te bereiken zijn per auto, zijn de meeste hotels gelegen op korte afstand van een treinstation of bushalte. Zo kunt u ons te allen tijde goed bereiken. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid van een hotel op de website van het hotel.

Meer informatie over onze hotels