Direct naar de contentDirect naar de footer

Kindvriendelijk hotel Nederland

Bent u toe aan een zorgeloos weekend met het hele gezin? Dan kunt u zeker overwegen om uw familieweekend bij Van der Valk te boeken. Onze Van der Valk vestigingen hebben namelijk de beschikking over een groot aantal faciliteiten voor volwassenen, maar bieden daarnaast ook genoeg mogelijkheden voor het vermaak van kinderen. Een familieweekend bij Valk is een mooie gelegenheid om fijn tijd door te kunnen brengen met het hele gezin en zal dankzij de uiteenlopende faciliteiten als zeer prettig ervaren worden.

Bekijk onze familiekamers

Van der Valk hotel kindvriendelijk

Steeds meer gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijk hotel in Nederland boeken het familieweekend bij Van der Valk. De hotels zijn namelijk niet alleen uitstekend geschikt voor kinderen, maar hebben ook een zeer goede bereikbaarheid. De accommodaties liggen verspreid over heel Nederland, waardoor er altijd wel een hotel beschikbaar is in de omgeving die u voor ogen heeft. Bovendien kunt u bij Van der Valk altijd profiteren van comfortabele kamers, gratis wifi en uitstekende service. Dankzij deze voordelen wordt het maken van een keuze voor een kindvriendelijk hotel in Nederland u bij Van der Valk wel heel gemakkelijk gemaakt.

Kindvriendelijk hotel in Nederland voor alle leeftijden

Een kinderhotel in Nederland moet natuurlijk voldoen aan verschillende eisen. Zo is het voor de allerkleinsten geweldig als er een speeltuin aanwezig is en wordt het familieweekend in een kindvriendelijk hotel in Nederland helemaal compleet wanneer er een zwembad te vinden is in het hotel. Veel van onze Van der Valk hotels beschikken over deze faciliteiten, zodat u en uw kinderen een geweldig weekend tegemoet kunnen gaan. Zelfs wanneer u er tijdens uw familieweekend erop uit wilt gaan met het hele gezin zijn de Van der Valk hotels een uitstekend startpunt. Zo liggen veel hotels in de buurt van verschillende bezienswaardigheden, zoals diverse pretparken, speeltuinen of dierenparken. Een familieweekend in een kindvriendelijk hotel in Nederland is hierdoor goed te combineren met zowel activiteiten in het hotel als in de omgeving van uw accommodatie. Bekijk de diverse arrangementen en kortingen.

Kindvriendelijk hotel met zwembad

Zoekt u het ideale kindvriendelijke hotel voor een nachtje weg met uw gezin? Ontdek onze kindvriendelijke hotels in Nederland met zwembad. Bij ons draait alles om gezinsplezier en ontspanning. Ons kindvriendelijke hotels met zwembad bieden u een perfect verblijf met kinderen. Geniet van een plons in ons prachtige zwembad, terwijl de kleintjes zich vermaken in het water. Ons kindvriendelijke hotel is ontworpen om aan alle behoeften van uw gezin te voldoen, met ruime familiekamers, een zwembad en heerlijk kindermenu voor de kleintjes. Beleef een onvergetelijk nachtje weg met uw kinderen in ons kindvriendelijke hotel met zwembad, en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Meer informatie over onze hotels