Direct naar de contentDirect naar de footer

Weg met kind

Soms heeft u gewoon behoefte aan een heerlijk ontspannend weekendje weg. Een korte citytrip of simpelweg wat genieten van de natuur. Gelukkig hoeft u bij ons geen babysitter te zoeken om de luxe en het comfort waar onze hotels bekend voor zijn te ervaren. Weg met kind kan zonder enig probleem bij één van de Van der Valk hotels. De meerderheid is uitgerust met familiekamers en de nodige faciliteiten om zelfs als babybed hotel een succes te zijn.

Boek nu weg met kind

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Bekijk familiekamers

De leukste bestemmingen vanuit onze hotels met familiekamers

Nederland staat bol van de leuke bestemmingen om een weekendje de rust op te zoeken. Zo kunt u ervoor kiezen om tijdens een weekendje weg met kind even uit te waaien aan de zee. Misschien gaat u met uw baby of grotere kinderen wel naar een vakantiepark voor magische momenten of staat een korte citytrip naar één van de prachtige steden die ons land rijk is op het programma? Weg met kind kan niet meer stuk dankzij de schitterende ligging van uw babybed hotel. Deze zijn vaak gelegen in een groen omgeving en altijd vlot bereikbaar. Vergeet niet alle mooie faciliteiten doe onze locaties rijk zijn.

Onze faciliteiten

Even weg met kind of met een baby is bij ons geen probleem. Steeds meer van onze hotels beschikken wel over één of meerdere familiekamers die tot vier personen verwelkomen. In de kamer, speciaal voor een weekendje weg met kinderen, vindt u alle comfort die u mag verwachten en vaak ook leuke stapelbedden voor kinderen. Komt u met uw baby? Dan boekt u makkelijk een babybed hotel met een familiekamer of andere hotelkamer. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat voor uw verblijf. Dus even weg met kind? Ontdek de mogelijkheden of boek bijvoorbeeld één van de fenomenale aanbiedingen.

Wij beschikken over luxe faciliteiten voor jong en oud. Hierdoor komt u als volwassene tijdens een weekendje weg met kids ook heerlijk tot rust. Er zijn verschillende hotels die beschikken over wellness faciliteiten en of zwembad. Vinden uw kinderen het lastig om rustig aan tafel te zitten? Geen enkel probleem. In het weekend kunt u bij een groot deel van de hotels terecht voor onze Live Cooking. Dit maakt uw weekendje weg met kind compleet.

Meer informatie over onze hotels