Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg met kind: Van der Valk!

Soms heeft u gewoon behoefte aan een heerlijk ontspannend weekendje weg. Een korte citytrip of simpelweg wat genieten van de natuur. Gelukkig hoeft u bij Van der Valk geen babysitter te zoeken om de luxe en het comfort waar onze hotels bekend voor zijn te ervaren. Een weekendje weg met kind kan zonder enig probleem bij één van de Van der Valk hotels. De meerderheid is uitgerust met familiekamers en de nodige faciliteiten om zelfs van een weekendje weg met baby een succes te maken.

Boek een weekendje weg met kind

De leukste bestemmingen vanuit onze Van der Valk hotels met familiekamers

Nederland staat bol van de leuke bestemmingen om een weekendje de rust op te zoeken. Zo kunt u ervoor kiezen om tijdens een weekendje weg met kind even uit te waaien aan de zee. Misschien gaat u met uw baby of grotere kinderen wel naar een vakantiepark voor magische momenten of staat een korte citytrip naar één van de prachtige steden die ons land rijk is op het programma? Een weekendje weg met kind kan niet meer stuk dankzij de schitterende ligging van de Van der Valk hotels. Altijd gelegen in het groen en altijd vlot bereikbaar, met de mooiste faciliteiten: dat is Van der Valk.

Onze faciliteiten bij Van der Valk

Een weekendje weg met kind of met een baby is geen probleem in één van de bekende Van der Valk hotels. Steeds meer van onze hotels beschikken wel over één of meerdere familiekamers die tot vier personen verwelkomen. In de kamer speciaal voor kinderen ingericht vindt u alle comfort die u mag verwachten en vaak ook leuke stapelbedden voor kinderen. Komt u met uw baby? Dan boekt u makkelijk een babybedje bij in uw familiekamer of andere hotelkamer van Van der Valk. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat voor uw verblijf. Een weekendje weg met kind? Ontdek de mogelijkheden en boek één van de fenomenale aanbiedingen van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels