Direct naar de contentDirect naar de footer

Blijdorp arrangement

Bent u op zoek naar een Blijdorp arrangement? Zoek dan niet verder! Overnacht bij Van der Valk en ga naar Blijdorp met korting. Van der Valk Blijdorp-Rotterdam ligt op enkele minuten lopen van deze prachtige dierentuin. Naast heerlijk eten en overnachten kunt u vanuit ons hotel Rotterdam leren kennen.

Boek een arrangement in hotel Blijdorp

Het Blijdorp arrangement

Dankzij onze warme banden met Blijdorp, kunnen wij deze leuke aanbieding bij Blijdorp aanbieden. Het Blijdorp arrangement bestaat uit één overnachting, één uitgebreid ontbijtbuffet en één dag entree tot Diergaarde Blijdorp.

Wat kan ik nog meer beleven in de omgeving?

Wilt u langer blijven dan de duur van het Blijdorp arrangement? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij bieden tal van leuke arrangementen die bij te boeken zijn. Daarnaast is ons hotel gelegen in de stad Rotterdam. Vanuit ons hotel kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen en de binnenstad van Rotterdam bezoeken. Verder is het ook mogelijk om via ons hotel een rondvaart te boeken door de haven van Rotterdam. Leuk en leerzaam voor iedereen.

Extra uitbreidingen en aanvullingen

Naast het Blijdorp arrangement zijn er natuurlijk nog mogelijkheden om uw verblijf uit te breiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk diner in ons restaurant? Heerlijk culinair genieten tijdens uw verblijf. Onze menukaart biedt een uitgebreide keuze aan verscheidene verse vis-, vlees en vegetarische gerechten. Tevens bereiden we onze maaltijden graag met producten uit de regio.

Locatie en bereikbaarheid

Van der Valk Blijdorp-Rotterdam is gelegen nabij knooppunt Kleinpolderplein. Hierdoor is ons hotel vanuit het hele land goed bereikbaar per auto. Daarnaast is het mogelijk om ons hotel met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Rotterdam Centraal neemt u buslijn 40 (Delft) of buslijn 33 (Rotterdam - The Hague Airport). Wanneer u uitstapt bij de bushalte Blijdorpplein is het nog een kleine 5 minuten lopen naar de ingang van ons hotel.

Meer informatie over onze hotels