Direct naar de contentDirect naar de footer

Een verblijf in Van der Valk Katwijk

Gelegen aan de Noordzee is Katwijk aan Zee van oudsher een echt vissersdorp. U kunt er, al wandelend langs het strand, nog steeds verse vis kopen. Er zijn verschillende bezienswaardigheden die het de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Zo staat er een vuurtoren uit 1605, genaamd De Vuurbaak: de op één na oudste vuurtoren van Nederland. Ook de Andreaskerk en Nieuwe Kerk zijn prachtig om te bezoeken. Verder kunt u er natuurlijk heerlijk uitwaaien aan het strand.

Boek een hotel bij Katwijk aan Zee

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan ze. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Meer informatie

Gezellige hotels in de buurt van Katwijk

Het is heerlijk om in een hotel bij Katwijk aan Zee te verblijven. U bent dan immers lekker in de buurt van het strand. Bent u op zoek naar een gezellige Van der Valk bij Katwijk? Dan geniet u zeker van Van der Valk Den Haag-Nootdorp, Van der Valk Akersloot, Van der Valk Leiden of Van der Valk Haarlem. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u vanuit deze hotels in de buurt van Katwijk zo aan het strand. Vanuit Haarlem bent u overigens ook zo in Zandvoort aan Zee en vanuit Den Haag-Nootdorp behoort een bezoekje aan Scheveningen tot de mogelijkheden. Met een Van der Valk bij Katwijk wordt een dagje strand nóg fijner.

Genieten van Van der Valk Katwijk

Ieder familiehotel bij Katwijk aan Zee biedt heerlijke kamers voor het hele gezin. De gezinskamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, voldoende kastruimte en een gezellige tafel met stoelen. De ruime kamers bieden luxe slaapplaatsen voor jong en oud. U kunt zelfs een extra babybedje bij laten plaatsen als dit nodig is. Bij de hotels van Van der Valk bij Katwijk is het mogelijk om fietsen te huren en om gebruik te maken van de shuttles. Zo bent u nog sneller aan het strand. Kom ook lekker uitwaaien met het hele gezin bij een van de hotels van Van der Valk bij Katwijk.

Meer informatie over onze hotels