Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Friesland

Ons eigen land heeft veel te bieden wat betreft mooie gebieden en leuke steden voor een weekendje weg. Bij Van der Valk in Friesland maakt u gebruik van een zeer voordelig arrangement inclusief ontbijt en diner. Met verschillende luxe ingerichte hotels vol extra gratis faciliteiten voor onze gasten bieden wij u originele trouwlocaties in Friesland. Wilt u geheel ontzorgd zijn tijdens uw receptie of diner voor gasten? Kies dan bijvoorbeeld voor een van onze hotels Friesland aan het water. Na uw feest ontspant u heerlijk in een mooie suite of een kamer met een eigen bubbelbad of jacuzzi.

Boek hotel Friesland

 • Hotel Leeuwarden

  Hotel Leeuwarden

  • Nabij centrum Leeuwarden
  • Fietsverhuur

  Het hotel nabij Leeuwarden beschikt over 117 royale kamers en luxe suites. Huur een fiets en ga een dagje winkelen in de stad. Na een heerlijk dagje weg kunt u ontspannen in het hotel. Boek nu nog uw hotelkamer.

 • Hotel Wolvega - Heerenveen

  Hotel Wolvega - Heerenveen

  • Terras aan het water
  • Activiteiten in de buurt

  Hotel Wolvega - Heerenveen beschikt over 105 luxe kamers en suites met bad en aparte douche. In de omgeving van het hotel vindt u verschillende activiteiten die u tijdens uw verblijf kunt doen. Dit is ideaal als weekendje weg.

 • Hotel Sneek

  Hotel Sneek

  • Dichtbij Friese steden
  • Fietsen en watersporten
  • Restaurant en bar/brasserie

  Overnacht in een van de 159 royale kamers en suites van Hotel Sneek. Hier kunt u na een dagje winkelen of fietsen heerlijk bijkomen. Bent u toe aan net iets meer ontspanning? Neem dan een kijkje in de wellness of de fitnessruimte.

De regio verkennen vanuit uw hotel Friesland

Gebruik uw hotel Friesland als comfortabele thuisbasis voor het bezoeken van leuke steden. Ontdek het gezellige winkelcentrum van Sneek, of maak gebruik van een mooie wandelroute door Leeuwarden. Plan een verblijf in een van onze voordelige hotels in Friesland tijdens de bruisende Sneek Week, of bezoek het Kook evenement in dezelfde leuke plaats. In onze hotels in Wolvega, Sneek of Leeuwarden huurt u fietsen en ontdekt u de mooiste natuurgebieden in deze provincie in uw eigen tijd. Wij begroeten u 's ochtends met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet waarbij het u aan niets ontbreekt. In uw Van der Valk hotel Friesland mag u van ons verwachten dat wij een stapje extra voor u zetten. Zo maakt u als onze gast uiteraard gratis gebruik van uitstekende extra faciliteiten. Maak gebruik van onze fitnessruimte, het wellness center en een heerlijk binnenzwembad.

Het Van der Valk hotel Friesland voor de zakelijke bezoeker

Kies voor een Friesland hotel met uitstekende voorzieningen wanneer u bijvoorbeeld een vergadering of een conferentie wilt organiseren. Wij zorgen desgewenst voor een heerlijke lunch of een voordelig diner. In veel van onze hotels kunt u beschikken over ruime zalen voor een zakelijke bijeenkomst, of bijvoorbeeld voor een teambuildingsdag. Heeft u bijzondere wensen of vragen? Ons team van Van der Valk hotel Friesland staat tot uw beschikking. Bekijk de zeer voordelige arrangementen en kamerprijzen voor het door u gewenste hotel Friesland en zie uit naar een ontspannen verblijf, waarbij we u omringen met goede zorg en een uitmuntende service.

Meer informatie over onze hotels