Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Zuid Limburg

Zuid-Limburg is een van de meest gezellige provincies van Nederland. Het heuvelachtige landschap, het ongerepte groen en zijn kleine dorpjes dragen daar zeker toe bij. Gezelligheid, feesten, lekker eten en plezier maken staan er centraal. Limburg is dé carnavalsprovincie van Nederland. In Zuid-Limburg is er wel altijd iets te beleven: te veel om in een dag te bezoeken. Aan overnachten Zuid Limburg is er gelukkig geen gebrek. Overnachten Zuid Limburg doet u in een Van der Valk Hotel in Maastricht en Heerlen. Hotel Kasteel Bloemendal zorgt ten slotte voor een unieke beleving.

Overnachten Zuid Limburg

Overnachten Zuid Limburg nabij Drielandenpunt

Bezoekt u het drielandenpunt tussen Nederland, België en Duitsland? Ook dan kunt u best in Zuid Limburg overnachten! In het nabijgelegen park kunt u boogschieten, deelnemen aan oriëntatietochten, wandelen en fietsen in een groen decor.

De populairste stad om in Zuid-Limburg te overnachten

De meest bekende stad in het Limburgse Heuvelland is ongetwijfeld Valkenburg met zijn openluchttheater, het kasteel, de Romeinse catacomben en het kuuroord. Kinderen kunnen zelfs een heus sprookjesbos bezoeken! De Wereldtuinen in Landgraaf en het oudste Schutterspark van het land in Brunssum moet u zeker bezoeken. Er is ook een kinderboerderij met speeltuin. U kunt er zelfs waterfietsen op de grote vijver!

Overnachten in Zuid Limburg

Overal waar bezienswaardigheden en attracties zijn, kunt u overnachten Zuid-Limburg. U vindt onze hotels in Maastricht en Heerlen. Beide hotels zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Overnachten Zuid Limburg doet u in comfortabele kamers en luxe suites met ligbad en een aparte douche. Ontspannen doet u in de grote wellnessruimte en de fitnesszaal. Beide hotels zijn makkelijk toegankelijk voor mindervaliden en hebben gratis parking en internet. In Maastricht brengt een eigen shuttledienst u van en naar het centrum.

Bijzonder overnachten Zuid Limburg

Als een heuse kasteelheer overnachten Zuid Limburg doet u in het kasteelhotel Bloemendal, middenin een historisch landschap en een groene oase van rust. U geniet er van airco, een flatscreen televisie, een badkamer met whirlpool en een inloopregendouche. Sommige kamers hebben zelfs een balkon langs de zijvleugel van het kasteel! Overnachten Zuid Limburg is dus de perfecte optie voor een ontspannen weekend weg.

Meer informatie over onze kasteelhotels