Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Limburg

Het zuiden van ons land biedt een bijzonder mooie omgeving voor een verblijf in een van onze Van der Valk hotels. Zo bieden wij voordelige arrangementen aan voor ons Van der Valk hotel in Limburg, gelegen bij Maastricht. In deze bourgondische stad geniet u van het leven op zijn best. Bezoek het Preuvenemint op het schitterende uitgaansplein van Maastricht; de Vrijthof, geniet van een boottocht op de rivier de Maas en bezoek de indrukwekkende mergelgrotten nabij Maastricht. Kortom; maakt u gebruik van onze hotelaanbiedingen voor Limburg dan heeft u keuze te over wat betreft recreatie en ontspanning in de omgeving van ons hotel.

Bekijk onze hotels

Extra voordelig logeren met onze aanbieding voor hotel Limburg

Maak voor uw verblijf in hotel limburg vooral gebruik van ons bekende 3-2 arrangement. Hiermee betaalt u voor slechts twee nachten in ons hotel, maar verblijft u 3 nachten in een luxe ingerichte kamer. In de ochtend staat ons uitgebreide ontbijtbuffet voor u klaar. In ons fietshotel in Limburg huurt u comfortabele fietsen, waarmee u alle bijzondere locaties en gebouwen in Maastricht en omgeving in uw eigen tempo kunt bekijken. Een echte must-see is de Sint Servaes, waarvan de toren het middelpunt van het Vrijthof vormt. Vanuit uw hotel in Limburg bent u snel in het buitenland. Breng een bezoek aan het mooie Duitse Aachen of Hasselt en Liège in België!

Met het hele gezin genieten in ons hotel in Limburg

Een lang weekend erop uit met het hele gezin is extra voordelig wanneer u gebruik maakt van een van onze aanbiedingen en arrangementen voor een meerdaags verblijf. Bekijk de actuele aanbiedingen of kies voor een voordelige last minute kamer in ons gastvrije hotel in Limburg. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ruime familiekamer voor 4 of 5 personen. Als onze gast in ons hotel in Limburg maakt u tijdens uw verblijf vrij gebruik van de sauna, de whirlpool en ons eigen zwembad. Vindt u het prettig om uw dag te starten met een stevige workout? Dan bezoekt u simpelweg onze mooi ingerichte fitnessruimte. Ook voor een voordelige lunch of een heerlijk diner hoeft u ons hotel in Limburg niet te verlaten. Wij verwelkomen u van harte in ons eigen restaurant.

Meer informatie over Hotel Maastricht