Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Valkenburg

Op 15 minuten rijden van de prachtige oude stad Valkenburg is Van der Valk Maastricht gelegen. Dit Van der Valk hotel dat ook wel bekend staat als Van der Valk hotel Valkenburg voldoet aan alle moderne eisen en is dé perfecte uitvalbasis in Zuid-Limburg.

Boek Hotel Valkenburg

Hotel nabij Valkenburg centrum

Vele toeristen komen jaarlijks naar Zuid-Limburg om daar enkele bijzondere oude dorpen en steden te bezoeken, waaronder Valkenburg. Ons Van der Valk Hotel Maastricht richt zich op deze toeristen. Dankzij onze locatie is het voor eenieder erg fijn om in ons hotel te vertoeven. Ons hotel nabij Valkenburg met zwembad is dan ook zeer geliefd.

Wat te doen in de omgeving van hotel Valkenburg

Zoals eerder al beschreven is de omgeving van hotel Valkenburg zeer geliefd bij veel toeristen. Naast de korte reisafstand naar het centrum van Valkenburg is ook het centrum van Maastricht op korte afstand. Zodoende kunt u tijdens uw verblijf in hotel Valkenburg twee prachtige steden bezoeken. In Valkenburg zijn tal van oude bouwwerken en mijnen te vinden, waarvan de allereerste dateert uit 3300 voor Christus. Maastricht is iets jonger maar heeft ook tal van bijzondere bouwwerken en winkels die een bezoek meer dan waard zijn.

Arrangementen

Naast een gewone overnachting bij ons hotel nabij Valkenburg zijn er ook tal van arrangementen te boeken. Deze arrangementen zijn wisselend per seizoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement met een heerlijk diner? Of gaat u liever voor een arrangement met iets actiefs? Kijk gerust eens rond tussen de arrangementen en aanbiedingen om te kijken wat goed bij u past.

Bereikbaarheid Van der Valk Hotel Maastricht

Van der Valk vindt het erg belangrijk om goed bereikbaar te zijn, dit is dan ook de reden dat wij altijd gemakkelijk te vinden zijn. Voor zowel de automobilist als de openbaar vervoer-reiziger zijn we te allen tijde makkelijk bereikbaar. Kijk voor meer informatie over de route gerust even bij de route informatie.

Meer informatie over onze hotels