Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Valkenburg

Op 15 minuten rijden van de prachtige oude stad Valkenburg is Van der Valk Maastricht gelegen. Dit hotel dat ook wel bekend staat als Hotel Valkenburg voldoet aan alle moderne eisen en is dé perfecte uitvalbasis in Zuid-Limburg.Wilt u zeer romantisch in een kasteel overnachten? Hotel TerWorm bevindt zich slechts op 19 minuten rijden van Valkenburg en iets verder in zuidelijk Limburg bevindt zich Hotel Bloemendal op ongeveer 25 minuten rijden. Hier kunt u prinsheerlijk genieten van de mooie steden en dorpen in Limburg.

Boek Hotel Valkenburg

Hotel Valkenburg

Veel toeristen komen jaarlijks een weekendje weg Maastricht om daar enkele bijzondere oude dorpen en steden te bezoeken, waaronder Valkenburg. Ons Hotel Maastricht richt zich op deze toeristen. Dankzij onze locatie is het voor een ieder erg fijn om in ons hotel te vertoeven. Onze hotels Valkenburg met zwembad zijn dan ook zeer geliefd.

Wat te doen in de omgeving van Hotel Valkenburg

Zoals eerder al beschreven is de omgeving van Hotel Valkenburg zeer geliefd bij veel toeristen. Naast de korte reisafstand naar het centrum van Valkenburg is ook het centrum van Maastricht op korte afstand. Zodoende kunt u tijdens uw verblijf in Hotel Valkenburg twee prachtige steden bezoeken. In Valkenburg zijn tal van oude bouwwerken en mijnen te vinden, waarvan de allereerste dateert uit 3300 voor Christus. Maastricht is iets jonger maar heeft ook tal van bijzondere bouwwerken en winkels die een bezoek meer dan waard zijn. Ons Valkenburg hotel is de ideale uitvalbasis voor verschillende dagjes uit.

Arrangementen

Naast een gewone overnachting bij ons Hotel Valkenburg zijn er ook tal van arrangementen te boeken. Deze arrangementen zijn wisselend per seizoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement met een heerlijk diner? Of gaat u liever voor een arrangement met iets actiefs? Kijk gerust eens rond tussen de arrangementen en aanbiedingen om te kijken wat goed bij u past. Wilt u gebruik maken van het zwembad en de wellness? Hier kunt u ook zonder arrangement gebruik van maken.

Bereikbaarheid Van der Valk Hotel Maastricht

Van der Valk vindt het erg belangrijk om goed bereikbaar te zijn, dit is dan ook de reden dat wij altijd gemakkelijk te vinden zijn. Voor zowel de automobilist als de openbaar vervoer-reiziger zijn we te allen tijde makkelijk bereikbaar. Hierdoor kunt u snel en makkelijk bij een van onze hotels Valkenburg komen. Kijk voor meer informatie over de route gerust even bij de route informatie.

Meer informatie over onze hotels