Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Maastricht

Bent u op zoek naar de perfecte accommodatie voor een weekend weg in Maastricht met aanbiedingen? Van der Valk Maastricht heeft een groot scala aan arrangementen voor u klaar staan om uw weekendje weg in Maastricht nog leuker te maken.

Boek een weekendje weg Maastricht

De enige echte Maastricht weekendje weg tips

Wat is er nou eigenlijk allemaal te doen in de meest zuidelijke stad van Nederland en wat past het beste bij uw wensen? Een weekendje weg in Maastricht mag natuurlijk perfect zijn. Hieronder volgen een aantal tips die zijn samengesteld door mensen van de lokale bevolking en personeel van ons hotel Maastricht.

  • Kazematten
  • Onze Lieve Vrouwe Basiliek
  • Sint-Servaasbasiliek
  • Helpoort

Daarnaast kunt u uiteraard een bezoekje brengen aan het Vrijthof, het grote plein dat enorm bekend is geworden dankzij André Rieu. Of kunt u tal van leuke markten en de bijzondere winkeltjes bezoeken in de binnenstad.

Weekendje weg naar Maastricht voor de juiste prijs

Een weekendje weg naar Maastricht is voor veel mensen al een hele toeristische ervaring op zich. Je komt er niet iedere dag en je weet niet precies wat je ervan moet verwachten. Over het algemeen is overnachten in Maastricht best aan de prijzige kant. Dit komt omdat de stad veel toeristen trekt en er vaak meer vraag is dan aanbod. Bij ons Van der Valk hotel kunt u genieten van een aanbieding hotel Maastricht inclusief ontbijt!

Weekendje weg naar Maastricht en vervoer naar ons Van der Valk Hotel Maastricht

Ons hotel is gemakkelijk te bereiken en is gelegen aan de A2. Ons Hotel Maastricht is niet alleen per auto goed te bereiken, wij zijn ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voordat u vertrekt nog even welke reis het beste bij u past, op de website van ons hotel kunt u de juiste bushaltes en treinstations vinden.

Meer informatie over onze hotels