Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Limburg

Bent u van plan om binnenkort een weekendje weg te gaan naar Limburg? Van der Valk Exclusief heeft een aantal fantastische hotels voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u tijdens uw weekendje weg in Limburg goedkoop genieten van alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Boek een weekendje Limburg

Hotel Maastricht

Gelegen langs de A2 in Maastricht vind u hotel Maastricht. Dit ruim opgezette hotel is voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen tijdens een vakantie of weekendje weg in Limburg. Het hotel ligt tegen de binnenstad van Maastricht aan, waardoor u snel ter plaatse bent bij tal van bezienswaardigheden en heerlijk kunt shoppen en eten. Bij een weekendje weg in Limburg kan een bezoek aan de hoofdstad van deze provincie natuurlijk niet ontbreken.

Hotel Heerlen

Hotel Heerlen is net gelegen buiten de stad Heerlen en wordt door onze bezoekers gewaardeerd met een 8.5! Dit hotel voldoet aan alle luxe en beschikt onder andere over een eigen zwembad en luxe à la carte restaurant. Daarnaast is er in de omgeving van het hotel veel te beleven om uw weekendje weg in Limburg nog leuker te maken.

Kasteel Bloemendal voor weekendje weg Limburg

Wilt u zich tijdens uw weekendje weg in Limburg de koning te rijk voelen? Kom dan eens overnachten in kasteel Bloemendal. Dit kasteel, gelegen in de plaats Vaals, is vandaag de dag een mooi hotel met maar liefst 77 ruime en vorstelijke kamers. Deze unieke Van der Valk locatie zorgt er voor dat u heerlijk kunt genieten van alles wat er te zien is om u heen.

Kasteel Terworm

Naast kasteel Bloemendal is ook kasteel Terworm onderdeel van de Valk Exclusief groep. Dit unieke hotel heeft voor uw weekendje weg in Limburg een aanbieding die u niet kunt afslaan. Er zijn namelijk tal van verschillende kamers te vinden in ons hotel waar u zich absoluut de koning te rijk zult voelen. Daarnaast wordt kasteel Terworm ook veel gebruikt als unieke trouwlocatie.

Meer informatie over onze hotels