Direct naar de contentDirect naar de footer

Wilt u overnachten in een romantisch en luxueus kasteelhotel Limburg?

Heeft u altijd al eens in een heus kasteel willen slapen? Ontdek dan Hotel Kasteel ter Worm en Hotel Kasteel Bloemendal. In deze twee kasteelhotels Limburg beleeft u namelijk gegarandeerd een onvergetelijke overnachting en minivakantie in eigen land. U krijgt tijdens een kasteel overnachting Limburg namelijk echt het gevoel terug in de tijd te gaan én er even helemaal tussenuit te zijn. Maak dus snel kennis met deze prachtige kasteelhotels van Van der Valk!

Boek een kasteelhotel Limburg

Kasteelhotels

 • Kasteelhotels

  Kasteel Bloemendal

  Bij het Kasteel Bloemendal staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes.

  Perfect voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

 • Kasteelhotels

  Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde.

Hotel Kasteel ter Worm: een exclusief en luxueus kasteelhotel Limburg

Dit kasteelhotel Limburg is de perfecte plek om te ontsnappen uit het dagelijkse leven. In dit kleinschalige kasteelhotel met 40 luxueuze kamers baadt u namelijk in weelde, dankzij het bijbehorende restaurant met prachtig terras én een uniek assortiment aan heerlijke wijnen. Daarnaast kunt u over het landgoed wandelen en genieten van de unieke en historische sfeer. Wilt u ook wat van de omgeving ontdekken? Breng dan een bezoek aan de Brunssummerheide of het Mijnmuseum in Heerlen. Hier leert u meer over het interessante verleden van deze bijzondere provincie. Al met al is dit kasteelhotel Limburg de perfecte plek voor een romantische escapade met uw geliefde. Ook kunt u uw hoofd er even helemaal leeg maken in ons hotel in Limburg!

Hotel Kasteel Bloemendal in Vaals: royaal ontspannen

Ook dit kasteel Limburg hotel is een absolute aanrader als u royaal wilt ontspannen in een prachtige omgeving. In dit mooie kasteelhotel vindt u namelijk luxueuze kamers, wellness suites en een sfeervol restaurant met wijnbar. Houdt u van golfen? Ontdek dan ook de acht golfbanen die u in de directe omgeving van het kasteelhotel Limburg vindt. Daarnaast kunt u in de omgeving van Vaals heerlijk wandelen, fietsen en ontstressen. De stad Heerlen bevindt zich op zo’n twintig minuten rijden van het hotel. Mocht u na alle rust die u in het hotel vindt dus even de gezelligheid van de stad willen opzoeken, dan is het zeker een goed idee om naar Heerlen te gaan. Al met al is een kasteelhotel Limburg de ideale keus voor een vorstelijke en onvergetelijke overnachting in eigen land.

Bekijk onze hotels in Limburg