Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Vaals

De provincie Limburg behoort tot één van de mooiste provincies van Nederland. Met haar glooiende landschappen, de stad Maastricht en België en Duitsland om de hoek, is Limburg de ideale provincie om eens voor een paar dagen te bezoeken. Om te overnachten bent u van harte welkom in ons hotel van der Valk Vaals en wel in Kasteel Bloemendal. Zoals de naam al aangeeft, verblijft u hier koninklijk in een echt kasteel.

Boek Van der Valk Vaals

Ontdek Vaals

Ontdek Vaals

  • 77 luxueuze kasteelkamers
  • Wellness suites
  • A la carte restaurant & wijnbar
  • 8 golfbanen in de omgeving

Koninklijk overnachten in Zuid-Limburg bij Van der Valk Vaals!

Actief de heuvels en omgeving verkennen of ultiem luxe uitrusten en relaxen, er is voor elk wat wils. Bezoek bijvoorbeeld het Drielandenpunt op de Vaalse berg, het hoogste punt van Nederland, of ontdek het bruisende stadscentrum van Maastricht.

Gebruik van der Valk Vaals als uw uitvalsbasis

Hotel Bloemendal Vaals is ideaal gelegen aan de grens met Duitsland en vlak bij de mooie stad Aken. Ons kasteelhotel van der Valk Vaals ligt in het centrum van Vaals en direct aan de N278. Dit is de weg die de stad Maastricht verbindt met Aken. Van hieruit kunt u diverse uitstapjes maken. Geniet u van Aken, een stad waar de geschiedenis levend wordt gehouden of bezoek de stad Maastricht om te winkelen of om een terras te pakken op het Vrijthof. Ook de gemeente Vaals is zeker de moeite waard en Vaals heeft vooral bekendheid om haar drielandenpunt. Hier komen Duitsland, België en Nederland samen en deze plek vormt een geliefde plek voor toeristen. Tevens is het heerlijk om Limburg ook wandelend of fietsend te verkennen.

Geniet van een echte kasteelsfeer

Kasteel Bloemendal Vaals is een echt kasteel en dat merkt u direct. U overnacht in een kamer of suite waar u altijd de kenmerken van een middeleeuws kasteel zult tegenkomen. Dit houdt niet in dat u ook in middeleeuwse omstandigheden moet overnachten. Integendeel zelfs, u heeft keuze uit diverse luxe ingerichte kamers en suites. De comfortkamer van van der Valk Vaals is al luxe ingericht met regendouche en bad. De kasteelkamer en luxe kasteelkamer zijn zelfs voorzien van een whirlpool. Ondanks deze luxe inrichting geniet u toch van de charme van de details van het oude kasteel. Voor optimale luxe kunt in van der Valk Vaals ook in één van onze themasuites terecht. Heeft u altijd al eens in een kasteeltoren willen slapen? Boekt u dan de torensuite, met whirlpool, stoomdouchecabine en eigen badjas. Bekijk alle kasteelhotels in Limburg van Valk Exclusief.

Ook culinair genieten

Limburgse vlaai en asperges zijn natuurlijk het nationale gerecht van Limburg. U geniet in het restaurant van kasteel Bloemendal Vaals van het luxe ontbijtbuffet, een lunch of diner. Tevens bent u hier altijd welkom voor koffie en gebak of een borrel. Voor het diner heeft u de keuze uit een vast menu. Ook kunt u natuurlijk à la carte dineren. Verblijft u ook op een zondag in Kasteel Bloemendal? Geniet u dan van de overheerlijke en ontspannende brunch.

Bekijk alle arrangementen