Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg met vriendinnen in Nederland? Kom bij ons!

Staat er weer een leuk vriendinnenweekend voor de deur maar heeft u nog geen idee wat de bestemming dit jaar zal worden? Kom gezellig overnachten bij Van der Valk! Bij ons geniet u van de beste aanbiedingen voor een gezellig weekendje weg.

Boek een weekendje weg met vriendinnen

De tips voor weekendje weg met vriendinnen!

Bij Van der Valk kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van alles wat onze comfortabele accommodaties u te bieden hebben. Zeker voor een geslaagd weekendje weg met vriendinnen bent u bij ons aan het juiste adres. Een weekendje weg met vriendinnen betekent ontzettend veel lol hebben met elkaar en samen leuke dingen doen, maar hoeft niet teveel te kosten. Speciaal daarvoor hebben we tal van leuke arrangementen samengesteld. Deze arrangementen zijn vaak aanbiedingen voor combinaties met andere activiteiten buiten onze hotels.

Weekendje weg met vriendinnen tips

Jullie zijn natuurlijk niet voor niets vriendinnen en mooie vriendschappen mogen gevierd worden. De leukste aanbiedingen staan al voor u klaar in de vorm van arrangementen om het weekendje weg met vriendinnen nog leuker te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje naar de dierentuin met z'n allen? Of gaat u liever voor een dagje golfen? Bij Van der Valk zijn tal van arrangementen te boeken voor dat perfecte weekendje weg met vriendinnen.

Shop till you drop

Veel van onze hotels liggen op korte afstand van grote steden, waardoor u gemakkelijk een dagje kunt gaan shoppen in een stad waar jullie nog niet eerder geweest zijn. Een weekendje weg met vriendinnen betekent natuurlijk ook: lekker op koopjesjacht. Genieten van die ene prachtige stad, met alle winkels bij de hand, wie wil dat nou niet?

Heerlijk dineren

Als afsluiting van een fantastische tijd samen, kan een heerlijk diner natuurlijk niet ontbreken. Bij al onze hotels kunt u genieten van een uitgebreide kaart met gerechten die met dagverse producten worden klaargemaakt. Naast de traditionele Franse keuken bieden we ook regelmatig streekproducten aan. Zodoende proeft u tijdens uw weekendje weg met vriendinnen ook de regio waar u naar toe bent gegaan.

Meer informatie over onze hotels