Direct naar de contentDirect naar de footer

Verras uw geliefde met een Valentijnsarrangement

Valentijn is de dag om de liefde te vieren! Boek daarom een Valentijnsarrangement bij Van der Valk Exclusief. Kom samen genieten van een romantische en luxueuze overnachting in ons Valentijn hotel, waar niets aan het toeval overgelaten wordt. Want wat dacht u bijvoorbeeld van een Valentijnsarrangement inclusief fles processo en eigen bubbelbad op de kamer?

Boek het valentijnsarrangement

 • Valentijnsarrangement

  Valentijnsarrangement

  • 1x overnachting in luxe kamer
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x fles bubbels op de kamer

  Even tijd voor elkaar! In onze luxe kamers droomt u helemaal weg en geniet u van een onvergetelijk en romantisch weekendje weg.

 • Suite Dream arrangement

  Suite Dream arrangement

  • 1x overnachting in een luxe suite
  • 1x ontbijt
  • 1x 3-gangendiner
  • 1x fles champagne op de suite

  Uw romantische Valentijnsdag doorbrengen in Luxe? Boek ons Suite dream-arrangement inclusief overnachting in een Luxe Suite, uitgebreid ontbijt, culinair driegangendiner én een fles bubbels

 • Valentijn cadeaucard

  Valentijn cadeaucard

  • Gratis Valentijn-verpakking

  Geen tijd om Valentijn op de dag zelf te vieren? Geef dan de Valk Cadeaucard zodat jullie op een ander moment kunnen genieten.

  Speciaal voor Valentijnsdag ontvangt u bij bestelling van een cadeaucard, gratis Valentijn-verpakking! Voeg hiervoor bij de extra's 'Valentijn' toe aan uw bestelling.

Valentijn hotel met bubbelbad

Het Valentijnsarrangement 2021 wordt onvergetelijk. Ons Valentijns arrangement bestaat namelijk uit een overnachting op een luxe kamer, een fles prosecco op de kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet voor de volgende ochtend. Na een lekker ontbijt zullen u en uw geliefde dan ook weer met een voldaan gevoel de dag beginnen. Daarnaast kunt u zelf het Valentijnsarrangement hotel kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een hotel op een mooie en romantische locatie, of voor een hotel met allerlei wellness faciliteiten. Zo wordt uw Valentijnsarrangement 2021 extra bijzonder. Uiteraard hebt u ook de keuze uit verschillende kamers en suites. Kies bijvoorbeeld voor een kamer met whirlpool of bubbelbad, of ga voor een romantische thema kamer. Bij Van der Valk Exclusief vindt u hoe dan ook alle benodigdheden om uw geliefde een romantische Valentijnsdag te bezorgen. En elkaar verassen en verwennen: dat is waar het allemaal om draait op de dag van de liefde!

Valentijnsdag hotel: romantisch en luxueus

Een Valentijn overnachting is pas compleet na een romantisch diner. In alle hotels die meedoen aan ons Valentijnsarrangement 2021 vindt u daarom een gezellig restaurant en een hotelbar. Dit is de ideale plek om uw avond af te sluiten, en een goed gesprek te hebben met uw geliefde. Houd er wel rekening mee dat het Valentijnsarrangement 2021 slechts beperkt beschikbaar is. Boek het arrangement dus zo snel mogelijk als u zeker wilt zijn van een mooie kamer voor u en uw geliefde. En zodra u heeft geboekt kunt u zelf kiezen of u uw geliefde alvast inlicht over dit bijzondere cadeautje, of dat u uw geliefde alleen de opdracht geeft zijn of haar koffer in te pakken. De verassing wordt hoe dan ook compleet als uw geliefde hoort over het Valentijnsarrangement 2021 van Van der Valk!

Bekijk alle Van der Valk suites