Direct naar de contentDirect naar de footer

Romantische hotelkamer

Wilt u uw partner eens verrassen, bijvoorbeeld omdat jullie iets bijzonders te vieren hebben? In een romantische hotelkamer met bubbelbad komen jullie ongetwijfeld nader tot elkaar. Daarnaast vindt u in de luxueuze hotelkamers en suites een rainshower en alle overige benodigdheden voor een ontspannen overnachting. Laat bijvoorbeeld de room service een fles champagne en wat lekkere hapjes brengen óf kijk vanuit het comfortabele bed naar een romantische film. U kunt de hotelkamer ook romantisch maken door zelf accessoires mee te nemen, zoals bloemen, rozenblaadjes en kaarsjes. Gebruik uw creativiteit, en bezorg uw partner dan ook een onvergetelijk uitstapje waar jullie het jaren later nog over hebben. Een overnachting in een romantische hotelkamer is daarom het perfecte cadeau voor uw partner en een leuk uitje om de dagelijkse sleur te doorbreken.

Boek een romantische hotelkamer

Komt u de romantische hotelkamer nog uit?

Hoewel u waarschijnlijk uren kunt doorbrengen in onze comfortabele en romantische hotelkamer, raden wij u aan om ook de rest van het hotel te ontdekken. Zo vindt u in ons hotel een binnenzwembad, sauna, stoomdouche en kunt u genieten van een panoramisch uitzicht. Een bezoekje aan deze wellness-voorzieningen zijn dan ook het perfecte begin of juist de ideale afsluiter van een heerlijke dag met uw partner. Daarnaast kunt u in het gezellige restaurant of in de hotelbar uitstekend terecht voor een hapje of drankje.

Wilt u naast het hotel ook Amsterdam ontdekken? Het hotel ligt aan de A10 en binnen een klein halfuurtje bereikt u het centrum. Ideaal als u een overnachting in een romantische hotelkamer wilt combineren met een leuk stedentripje naar onze hoofdstad. Maak in Amsterdam bijvoorbeeld een boottochtje, ga er gezellig winkelen of maak het bruisende nachtleven, samen met uw partner, onveilig.

Meer informatie over onze hotels

Ook interessant: