Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met zwembad in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hotel met zwembad in Rotterdam? Ontdek dan eens het Van der Valk-hotel Rotterdam-Blijdorp. Het wellnesscentrum met zwembad en wellness is nog geen 50 meter van het hotel gelegen. Bij dit hotel dus een zwembad en wellness tot uw beschikking (tegen betaling), maar de luxueuze kamers én centrale ligging van het hotel mogen er ook zijn. Redenen genoeg voor een overnachting of een korte vakantie!

Boek hotel met zwembad in Rotterdam

  • Hotel Rotterdam-Blijdorp

    Hotel Rotterdam-Blijdorp

    Wilt u tijdens uw verblijf in Rotterdam helemaal tot rust komen? Ontdek dan ons hotel in Rotterdam met zwembad nabij gelegen. Voor €12,50 dagkaart (voucher voor hotelgasten) kunt u gebruik maken van de Fitness, binnenzwembad, sauna & stoombad en zonnebank van de David Lloyd Sports & Health Clubs direct gelegen naast het hotel

  • Hotel Schiedam

    Hotel Schiedam

    Kom overnachten in het spiksplinternieuwe Hotel Schiedam nabij Rotterdam. En geniet van onze luxe zwembad, wellness en fitness faciliteiten. Op de zestiende etage vindt u het binnenzwembad met een panoramisch uitzicht over Offshore Valley. Vrij toegankelijk voor hotelgasten.

Een hotel in Rotterdam met zwembad

Wilt u tijdens uw verblijf in Rotterdam helemaal tot rust komen? Ontdek dan ons hotel in Rotterdam met zwembad nabij gelegen. U kunt bij het Hotel Rotterdam-Blijdorp namelijk om de hoek (tegen betaling) terecht bij David Lloyd Health & Sports center voor een wellness, luxury gym en een riant binnenzwembad. Zo wordt uw uitstapje extra ontspannen en kunt u uitgerust de gezellige wereldstad Rotterdam ontdekken.

Vliegt u binnenkort vanaf Rotterdam Airport? Of komt u juist 's avonds laat op de luchthaven aan? Ook dan is dit hotel met zwembad in Rotterdam de perfecte uitvalsbasis. De shuttlebus brengt u namelijk snel en gemakkelijk van en naar het vliegveld. Zo kunt u uitgerust op reis met het Park, Sleep & Fly arrangement.

Het perfecte hotel met zwembad in Rotterdam

Een verblijf in een hotel met zwembad in Rotterdam is pas geslaagd als u volledig heeft kunnen ontspannen. Dit doet u dan ook door wat baantjes te trekken, de wellness en fitness te bezoeken en te genieten van een hapje en drankje in ons restaurant of op ons groene terras. Daarnaast luiert u heerlijk in de chique hotelkamers met comfortabele inrichting en bedden. Bezoekt u ons hotel met zwembad in Rotterdam met een zakelijk doel? In het hotel vindt u zeven luxe vergaderzalen en beschikt u over gratis internet. Zo kunt u op uw gemak vergaderen of werken vanuit uw hotelkamer, de lobby of het terras. Tot slot ligt het hotel centraal en bereikt u in korte tijd de snelweg of het centrum van Rotterdam.

Meer informatie over onze hotels