Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met zwembad in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hotel met zwembad in Rotterdam? Ontdek dan eens het Van der Valk-hotel Rotterdam-Blijdorp. Dit hotel beschikt weliswaar over een zwembad en wellness, maar de luxueuze kamers én centrale ligging van het hotel mogen er ook zijn. Redenen genoeg voor een overnachting of een korte vakantie!

Boek een hotel met zwembad in Rotterdam

  • David Lloyd

    David Lloyd

    Het wellnesscentrum ligt op nog geen 50 meter van het hotel.

  • Zwembad

    Zwembad

    Neem een duik in het zwembad

Een hotel in Rotterdam met zwembad

Wilt u tijdens uw verblijf in Rotterdam helemaal tot rust komen? Ontdek dan ons hotel met hammam in Rotterdam. U kunt bij het Hotel Rotterdam-Blijdorp namelijk om de hoek terecht voor een wellness, luxury gym en een riant binnenzwembad. Zo wordt uw uitstapje extra ontspannen en kunt u uitgerust de gezellige wereldstad Rotterdam ontdekken.

Vliegt u binnenkort vanaf Rotterdam Airport? Of komt u juist 's avonds laat op de luchthaven aan? Ook dan is dit hotel met zwembad in Rotterdam de perfecte uitvalsbasis. De shuttlebus brengt u namelijk snel en gemakkelijk van en naar het vliegveld. Zo kunt u uitgerust op reis.

Het perfecte hotel met zwembad in Rotterdam

Een verblijf in een hotel met zwembad in Rotterdam is pas geslaagd als u volledig heeft kunnen ontspannen. Dit doet u dan ook door wat baantjes te trekken, de wellness en gym te bezoeken en te genieten van een hapje en drankje in ons restaurant of op ons groene terras. Daarnaast luiert u heerlijk in de chique hotelkamers met comfortabele inrichting en bedden. Bezoekt u ons hotel met zwembad in Rotterdam met een zakelijk doel? In het hotel vindt u zeven luxe vergaderzalen en beschikt u over gratis internet. Zo kunt u op uw gemak vergaderen of werken vanuit uw hotelkamer, de lobby of het terras. Tot slot ligt het hotel centraal en bereikt u in korte tijd de snelweg of het centrum van Rotterdam.

Kom ook genieten van cultuur, natuur en water tijdens uw verblijf in ons hotel bij Alkmaar – in Akersloot.

Meer informatie over onze hotels