Direct naar de contentDirect naar de footer

Prive spa met overnachting

Bent u toe aan een weekendje weg, even ontsnappen uit uw drukke bestaan en heerlijk ontspannen in een hotel? Dan is een prive spa met overnachting precies wat u zoekt. Valk Exclusief heeft verschillende hotels waar u kunt genieten van een weekendje weg spa met een prive spa met overnachting. Valk Exclusief hotels hebben veel voorzieningen en zijn te vinden in het hele land, zo vindt u ongetwijfeld een prive spa hotel naar keuze. Of u nu wilt gaan wandelen op de Veluwe of winkelen in Rotterdam, bij Valk Exclusief kan het allemaal!

Boek prive spa met overnachting

Hotel met prive spa

Veel mensen houden van wellness, maar voelen zich niet helemaal op hun gemak in naaktsauna’s. Sommige sauna’s hebben badkledingdagen, maar wilt u gewoon lekker kunnen ontspannen wanneer u dat uitkomt met een eigen spa prive? Boek dan een prive spa met overnachting. In onze hotels kunt u suites boeken met sauna, stoomcabine en stortdouche in de kamer. Ook is het soms mogelijk om behandelingen te boeken, die in het hotel worden uitgevoerd: denk hierbij aan een massage, gezichtsbehandeling of pedicure. Na de behandeling kunt u zo uw bed induiken of gebruikmaken van roomservice. Wilt u ultieme luxe ervaren? Boek dan een prive spa met overnachting in een van onze hotels en geniet van al onze faciliteiten!

Spa en overnachting

Boekt u binnenkort een overnachting met spa bij een van onze Valk Exclusief hotels, dan kunt u kiezen uit verschillende locaties: onze hotels zitten namelijk verspreid door het hele land. Komt u tot rust tijdens een wandeling, fietstocht of andere sportieve activiteit? Kies dan voor een van onze hotels in de buurt van de Veluwe. In dit prachtige gebied kunt u de hele dag buiten doorbrengen en genieten van de flora en fauna. Aan het einde van de dag kunt u op uw kamer bijkomen en gebruikmaken van uw prive spa en andere faciliteiten. Gaat u liever een dagje winkelen om te ontspannen? Kies dan voor een van onze hotels in de Randstad voor uw eigen wellness met overnachting. Na een middag sjouwen met tassen en struinen langs etalages en pashokjes, kunt u absoluut wat ontspannin gebruiken. Hiervoor is een overnachting met eigen spa uitermate geschikt. Een overnachting met prive spa is in ieder geval zo geboekt, voor u het weet kan het genieten beginnen!

Bekijk alle wellness arrangementen