Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels bij de Veluwe

De omgeving van de Veluwe heeft veel te bieden. Zo zijn er in het omvangrijke gebied verschillende bezienswaardigheden te bezoeken en zijn er diverse fiets- en wandelroutes. Doordat er in het gebied zoveel te doen en te beleven valt, kan een tripje naar de Veluwe gerust als een vakantie gezien worden. Wanneer u echt het ultieme vakantiegevoel wilt ervaren, doet u er goed aan om een Van der Valk hotel Veluwe te boeken

Hotels bij de Veluwe

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Het hotel in Apeldoorn bevindt zich in het kloppende hart van de Veluwe. De binnenstad is modern maar bevat tevens nog sporen uit het verleden. De vele monumenten maken Apeldoorn ook tot een echte monumentenstad.

  Boek nu
 • Hotel Duiven bij Arnhem

  Hotel Duiven bij Arnhem

  Aan de rand van de Veluwe vindt u hotel Duiven-Arnhem. Ooit wel eens oog in oog gestaan met een edelhert, wild zwijn, moeflon of ree? In de omgeving van Arnhem bevinden zich prachtige natuurgebieden op de Veluwe, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

  Boek nu
 • Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk is gunstig gelegen aan de A28 in de Veluwse bossen. Eindeloos wandelen en fietsen in onze achtertuin.

  Boek nu
 • Hotel Zwolle

  Hotel Zwolle

  Met de Veluwe in handbereik, treft u in de omgeving van Zwolle ook vele mooie historische Hanzesteden en gezellige dorpjes.

  Boek nu