Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel nabij Efteling

Een dagje Efteling betekent veel plezier. Of u nu met vrienden gaat genieten van het sprookjespark, romantisch met zijn tweetjes bent of met het gezin gaat, het is altijd leuk. Het park heeft veel populaire attracties waar u soms wel eventjes voor in de rij moet staan. Ook loopt u veel, want het park is best groot. Is het dan niet een heerlijk vooruitzicht dat u niet helemaal naar huis hoeft te rijden, maar gewoon verblijft in een hotel nabij Efteling? Hotel Tilburg is het hotel nabij Efteling waar u op en top nageniet van een heerlijke dag in het pretpark, terwijl u lekker in de watten wordt gelegd.

Boek een hotel nabij Efteling

De Efteling

De Efteling

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud. Bekijk nu alle attractieparken in de buurt van de Valk Exclusief hotels.

Overnachten na een heerlijk dagje Efteling

Rondom Efteling zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden te vinden. Zo is er altijd wel een b&b nabij Efteling te vinden waar u na een overnachting en het ontbijt naar het park gaat. Maar wat dacht u ervan als u meerdere nachten in een hotel dichtbij Efteling kunt verblijven? Compleet met ontbijtbuffet, driegangendiner, luxe kamer met ligbad en regendouche en zelfs een zwembad om te ontspannen. Dat klinkt misschien als een sprookje, maar het is echt waar. Het hotel nabij Efteling biedt veel luxe en rust. En na zo een heerlijke nachtrust, bent u de volgende dag weer klaar voor nog een dagje pret in de Efteling.

Hotel bij Efteling Van der Valk Tilburg

Het hotel in de buurt van Efteling is Van der Valk hotel Tilburg. In samenwerking met Efteling heeft dit hotel vlakbij Efteling een heerlijk arrangement samengesteld, waar u met uw gezin zeker van geniet. Het arrangement in het hotel nabij Efteling bestaat uit twee overnachtingen, inclusief twee keer ontbijt en twee keer een driegangendiner. Uiteraard zijn de entreetickets per arrangement bij de prijs inbegrepen. U heeft vervolgens zelf de keuze uit een van de 150 luxe suites en familiekamers. Hotel Tilburg ligt dichtbij het sprookjes- en attractiepark. U kunt zelfs dankzij onze fietsverhuurservice zo op de fiets naar de Efteling toe. Of maak gebruik van onze shuttleservice van dit hotel nabij Efteling. Dat is helemaal genieten van een dagje Efteling en een overnachting in Hotel Tilburg.

Meer informatie over onze hotels