Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel ArenA Amsterdam: voor een goedkope overnachting nabij het stadion

Speelt uw favoriete voetbalclub binnenkort in de Johan Cruijff ArenA en wilt u na een wedstrijd voordelig overnachten in een van de hotels Arena Amsterdam? Boek dan een kamer in het Van der Valk Hotel Amsterdam-Zuidas. Het Hotel Arena Amsterdam is van alle gemakken voorzien en geeft u de garantie op een comfortabel verblijf. Bovendien ligt ons hotel direct langs de A10, kunt u bij Hotel Arena Amsterdam parkeren en bent u binnen mum van tijd bij niet alleen de voetbaltempel, maar ook andere bezienswaardigheden in de omgeving. Wilt u gebruik maken van het openbaar vervoer? Ook dan is de ligging van ons hotel ideaal. Het hotel bevindt zich namelijk direct naast station RAI. Daarnaast beschikt de accommodatie over 243 comfortabele hotelkamers en suites met whirlpools en rainshowers. Reden genoeg om voor een aantrekkelijke prijs te overnachten in onze fijne locatie als een van de hotels bij Arena Amsterdam.

Boek hotel Arena Amsterdam

Hotel Amsterdam-Zuidas

Hotel Amsterdam-Zuidas

  • Binnen 10 minuten in ArenA
  • Luxe kamers en suites
  • Splinternieuw hotel aan de A10
  • Fitnessruimte en wellnesscenter

Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen in het bruisende zakendistrict van Amsterdam, nabij station Amsterdam RAI. De Amsterdam ArenA is binnen 10 minuten te bereiken met de auto. Liever met het openbaar vervoer? Loop 350 meter naar metrostation RAI en u staat met 20 minuten in de ArenA.

Luxe Hotel Arena Amsterdam

Overnachten in onze locatie in Oostzaan doet u bijvoorbeeld wanneer u een Ajax-wedstrijd wilt zien. Zo'n voetbalwedstrijd vindt soms 's avonds plaats, waardoor u naar alle waarschijnlijkheid geen zin meer heeft om nog terug te rijden naar huis. Daarnaast komt dit goed uit, want zo kunt u overdag leuke uitstapjes maken in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam, of boek een trip naar Volendam of de wereldberoemde Zaanse Schans. We helpen u graag in uw voorbereidingen. Ons hotel omgeving Arena Amsterdam is niet alleen geschikt voor voetballiefhebbers en dagjesmensen, maar ook voor zakenlieden. Wij beschikken bijvoorbeeld over meerdere vergaderzalen.

Waarom u overnacht bij Hotel Oostzaan-Amsterdam

Het is om meerdere redenen interessant een overnachting te boeken in ons Hotel ArenA Amsterdam. Zo wordt u als gast van alle gemakken voorzien en is bij ons Hotel Arena Amsterdam parkeren geen enkel probleem: er is volop gratis parkeergelegenheid rondom de accommodatie. Tevens fungeert onze locatie ook als Amsterdam Arena casino hotels.

Geniet van een gratis kopje koffie bij aankomst, betaal geen reserveringskosten en annuleer indien nodig kosteloos. Met andere woorden: boek een luxe ruime kamer in ons Hotel Arena Amsterdam en laat u flink verwennen door alle faciliteiten die wij u bieden. Wij verwelkomen u graag in onze locatie.

Meer informatie over onze hotels