Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Amsterdam-Zuidas
Hotel Amsterdam-Zuidas
Overnachten in luxe
Heerlijk dineren
Wellness with a view

Hotel Amsterdam Arena

Speelt uw favoriete voetbalclub binnenkort in de Johan Cruijff Arena of gaat u naar een concert en wilt u overnachten in één van de beste hotels Arena Amsterdam? Boek dan een kamer in het Van der Valk Hotel Amsterdam-Zuidas. Het Hotel Arena Amsterdam is van alle gemakken voorzien en geeft u de garantie op een comfortabel verblijf. Bovendien ligt ons hotel direct langs de A10, kunt u bij Hotel Arena Amsterdam parkeren en bent u binnen mum van tijd in de Arena, maar ook andere bezienswaardigheden in de omgeving. Wilt u gebruik maken van het openbaar vervoer? Ook dan is de ligging van ons hotel ideaal. Het hotel bevindt zich namelijk direct naast station RAI met bus, metro en trein mogelijkheden waarmee u in ongeveer 20 minuten reist naar de Amsterdam Arena. Zo kunt u tijdens de voetbalwedstrijd of concert genieten van een drankje en bent u ook weer snel terug na een leuke avond. Ons hotel beschikt over 243 comfortabele hotelkamers en suites met bubbelbaden en regendouches. Reden genoeg om voor een aantrekkelijke prijs te overnachten in onze fijne locatie als een van de hotels bij Arena Amsterdam.

Bekijk ons hotel nabij de Amsterdam Arena

Hotel Amsterdam-Zuidas

Hotel Amsterdam-Zuidas

  • Binnen 10 minuten in ArenA
  • Luxe kamers en suites
  • Splinternieuw hotel aan de A10
  • Fitnessruimte en wellnesscenter

Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen in het bruisende zakendistrict van Amsterdam, nabij station Amsterdam RAI. De Amsterdam ArenA is binnen 10 minuten te bereiken met de auto. Liever met het openbaar vervoer? Loop 350 meter naar metrostation RAI en u staat met 20 minuten in de ArenA.

Luxe Hotel Arena Amsterdam

Overnachten in onze locatie in Oostzaan doet u bijvoorbeeld wanneer u een Ajax-wedstrijd wilt zien. Zo'n voetbalwedstrijd vindt soms 's avonds plaats, waardoor u naar alle waarschijnlijkheid geen zin meer heeft om nog terug te rijden naar huis. Daarnaast komt dit goed uit, want zo kunt u overdag leuke uitstapjes maken in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam, of boek een trip naar Volendam of de wereldberoemde Zaanse Schans. We helpen u graag in uw voorbereidingen. Ons hotel omgeving Arena Amsterdam is niet alleen geschikt voor voetballiefhebbers en dagjesmensen, maar ook voor zakenlieden. Wij beschikken bijvoorbeeld over meerdere vergaderzalen.

Waarom u overnacht in een hotel nabij de Amsterdam Arena

Het is om meerdere redenen interessant een overnachting te boeken in ons hotel Amsterdam Arena. Zo wordt u als gast van alle gemakken voorzien en is bij ons Hotel Arena Amsterdam parkeren geen enkel probleem. Tevens is onze locatie naast de Amsterdam RAI en Trein,- bus en tramstation Amsterdam RAI. Ideaal als u met het ov ons hotel bezoekt.

Geniet van een gratis kopje koffie bij aankomst, betaal geen reserveringskosten en annuleer indien nodig kosteloos. Met andere woorden: boek een luxe ruime kamer in ons Hotel Arena Amsterdam en laat u flink verwennen door alle faciliteiten die wij u bieden. Wij verwelkomen u graag in onze locatie.

Meer informatie over onze hotels