Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel ArenA Amsterdam: voor een goedkope overnachting nabij het stadion

Speelt uw favoriete voetbalclub binnenkort in de Johan Cruijff ArenA en wilt u na een wedstrijd voordelig overnachten in een hotel bij de het stadion? Boek dan een kamer in het Van der Valk-hotel in Oostzaan-Amsterdam. Het hotel is van alle gemakken voorzien en geeft u de garantie op een comfortabel verblijf. Bovendien ligt ons hotel direct langs de A10 en bent u binnen mum van tijd bij not alleen de voetbaltempel, maar ook andere bezienswaardigheden in d omgeving. Daarnaast beschikt de accommodatie over 143 comfortabele hotelkamers en suites met whirlpools en rainshowers. Reden genoeg om voor een aantrekkelijke prijs te overnachten in ons fijne hotel bij Arena Amsterdam.

Bekijk Hotel Arena Amsterdam

Luxe hotel bij Arena Amsterdam

Overnachten in ons Van der Valk-hotel Oostzaan-Amsterdam doet u bijvoorbeeld wanneer u een Ajax-wedstrijd wilt zien. Zo'n voetbalwedstrijd vindt soms 's avonds plaats, waardoor u naar alle waarschijnlijkheid geen zin meer heeft om nog terug te rijden naar huis. Daarnaast komt dit goed uit, want zo kunt u overdag leuke uitstapjes maken in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam, of boek een trip naar Volendam of de wereldberoemde Zaanse Schans. We helpen u graag in uw voorbereidingen. Ons hotel dichtbij ArenA Amsterdam is niet alleen geschikt voor voetballiefhebbers en dagjesmensen, maar ook voor zakenlieden. We beschikken bijvoorbeeld over meerdere vergaderzalen.

Waarom u overnacht bij Van der Valk-hotel Oostzaan-Amsterdam

Het is om meerdere redenen interessant een overnachting te boeken in ons hotel bij ArenA Amsterdam. Zo wordt u als gast van alle gemakken voorzien en is bij ons hotel bij ArenA Amsterdam parkeren geen enkel probleem: er is volop gratis parkeergelegenheid rondom de accommodatie. Geniet van een gratis kopje koffie bij aankomst, betaal geen reserveringskosten en annuleer indien nodig kosteloos. Met andere woorden: boek een luxe ruime kamer in ons hotel bij ArenA Amsterdam en laat u flink verwennen door alle faciliteiten die Van der Valk u biedt.

Meer informatie over onze hotels