Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam is de place-to-be als u graag een plaats wilt bezoeken waar genoeg te zien en te beleven valt. Er is zelfs zoveel te doen en te beleven dat u na één dag Amsterdam waarschijnlijk nog lang niet alle hotspots heeft bezocht. Een Amsterdam hotel kan daarom zeker een uitkomst bieden, omdat u dankzij een Amsterdam hotel uw bezoek aan Amsterdam nog een dag of meerdere dagen kunt laten duren.

Boek een hotel in Amsterdam

 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • Luxe kamers en royale suites
  • Gratis shuttle Schiphol Airport
  • Sfeervol restaurant en hotelbar
  • Wellnesscenter en binnenzwembad

4 sterren hotels in Amsterdam

Het van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam ligt vlakbij het centrum van Amsterdam, waardoor dit hotel vaak wordt gekozen als uitvalsbasis. Tijdens een overnachting kunt u rekenen op een luxe kamer of suite met regendouche en bubbelbad in hotel Amsterdam. De kaart van het sfeervolle restaurant staat vol met culinaire recepten die stuk voor stuk de moeite waard zijn om eens te proeven. In het moderne wellness center kunt u gebruik maken van de sauna en stoomdouche faciliteiten. Daarnaast is het hotel voorzien van een fitnessruimte en een binnenzwembad.

Geniet van een hotel in Amsterdam

Behalve het van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam is er ook nog een ander hotel. Het van der Valk hotel Zuidas ligt naast het Station Amsterdam RAI in Amsterdam Zuid. Hierdoor is het zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en daarnaast ideaal gelegen om te combineren met een bezoek aan het centrum. Het hotel aan de Amsterdam Zuidas is een Valk Exclusief hotel waarbij kwaliteit en beleving op één staan.

Combineer Amsterdam met een hotel in Amsterdam

Het boeken van een hotels in Amsterdam zorgt er waarschijnlijk voor dat u het bezoek aan onze hoofdstad alsnog prettiger zult ervaren. Ook voor een last minute hotel in Amsterdam kunt u bij één van onze drie hotels in Amsterdam terecht. Wanneer u een hotel heeft geboekt, heeft u namelijk altijd de mogelijkheid om uzelf even terug te trekken in uw hotel. Wanneer u weer voldoende uitgerust bent, kunt u binnen een korte tijd weer terug zijn in het centrum van de stad en daar een bezoek brengen aan uiteenlopende bezienswaardigheden. Ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken voor een weekendje weg in Amsterdam.

Meer informatie over onze hotels