Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute hotel Amsterdam

Wilt u uw bezoek aan Amsterdam combineren met een hotelovernachting? Dan is het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam de ideale plek om te verblijven. Het Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam heeft speciaal voor hotelgasten een shuttleservice. Met deze shuttleservice wordt u voor het hotel opgehaald en afgezet aan 't IJ. Vervolgens kunt u zich met de veerpont naar het hart van Amsterdam begeven. De combinatie van de shuttleservice en de veerpont is een eenvoudige en stressvrije manier om een bezoek aan de hoofdstad te kunnen brengen.

Bekijk ons hotel dichtbij Amsterdam

Last minute hotel Amsterdam

Met een last minute Amsterdam kunt u beslissen om spontaan een weekend erop uit te gaan. Eenmaal aangekomen in het centrum van Amsterdam zult u merken dat er genoeg bezienswaardigheden te bezoeken zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Anne Frank Huis of Madame Tussauds. Een groot voordeel is dat u snel weer terug in uw hotel bent als u even wil ontsnappen aan de Amsterdamse reuring. De hotelkamers zijn stuk voor stuk comfortabel en luxueus te noemen. Bovendien kunt u gebruik maken van een wellness en fitness, zodat actie en ontspanning zich kunnen afwisselen. Dankzij deze opties zult u niet oververmoeid zijn na een bezoek aan Amsterdam, maar juist vol energie aan een nieuwe dag beginnen. Dit maakt het boeken van een last minute hotel Amsterdam een slimme keuze.

Last minute hotel Amsterdam gratis parkeren

Omdat u bij het last minute hotel Amsterdam gratis kunt parkeren, bent u niet aangewezen op het openbaar vervoer. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om met de auto verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kunt u vanaf uw last minute hotel Amsterdam een bezoek brengen aan de Zaanse Schans. Een fijne bijkomstigheid is dat bij het last minute hotel Amsterdam honden tot kniehoogte welkom zijn. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om vanaf uw hotel het bos op te zoeken en te genieten van een welverdiende wandeling samen met uw hond.

Meer informatie over onze hotels