Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg naar Amsterdam

Bent u van plan om een weekendje weg naar Amsterdam te boeken? Lees dan gerust even verder. Van der Valk Exclusief Hotel Amsterdam-Zuidas is misschien wel de ideale locatie voor uw weekendje weg in Amsterdam.

Boek weekendje weg Amsterdam

 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • Luxe kamers en royale suites
  • Een modern wellness center
  • Luxury gym en riant binnenzwembad
  • Sfeervol restaurant en hotelbar

Goedkoop weekendje Amsterdam

Een goedkoop weekendje weg naar Amsterdam, dat kan bijna niet. Toch is dat precies wat wij bieden. Van der Valk Exclusief Hotel Oostzaan - Amsterdam ligt aan de noordkant van onze hoofdstad, ter hoogte van knooppunt Coenplein. Dankzij deze locatie, net buiten de stad, kunt u genieten van uw rust tijdens een weekendje weg naar Amsterdam. Vanaf ons hotel bent u binnen no-time in het centrum van Amsterdam.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor ons hotel aan de Zuidas. Vanaf hotel Amsterdam Zuid bent u binnen no-time in het centrum van Amsterdam. Dit nieuwe hotel bevind zich namelijk naast het trein en metrostation Rai Amsterdam. Ideaal wanneer u van plan bent om met het openbaar vervoer een weekendje weg te gaan naar Amsterdam. Daarnaast kunt u heerlijk genieten in dit hotel met bubbelbad Amsterdam wanneer u voor een luxe suite kiest.

De beste en leukste deals

Om een goedkoop weekendje weg naar Amsterdam nog een beetje goedkoper te maken, denken wij graag met u mee. Wij snappen dat er niets zo vervelend is dan te veel betalen voor een overnachting en verblijf en daarnaast ook nog van alles te moeten betalen. Omdat er in de omgeving van Amsterdam zo ontzettend veel te doen is, hebben wij een selectie gemaakt en hier speciale arrangementen voor samengesteld. Kijk gerust eens rond tussen deze arrangementen, de prijzen die aangegeven worden zijn de uiteindelijke totaalprijs per persoon. Besparen kunt u ook door te kiezen voor een last-minute hotel Amsterdam.

Hoe kom ik in Amsterdam?

Een bezoek aan onze hoofdstad is eigenlijk wel een must als u in één van onze hotels in Amsterdam overnacht. Vanaf ons hotel bent u binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Mocht u met uw eigen auto naar het centrum willen gaan, vragen we u er wel rekening mee te houden dat er relatief hoge parkeerkosten zijn. Mocht u liever met het openbaar vervoer gaan, kunt u gerust de hulp van onze receptie inroepen. Er zijn namelijk meerdere manieren om met het openbaar vervoer in het centrum van Amsterdam te komen.

Meer informatie over onze hotels