Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Schiphol Airport

Gaat u op reis vanaf Schiphol en bent u op zoek naar een comfortabel hotel bij Schiphol Airport? Kies voor een Park, Sleep & Fly arrangement in ons Van der Valk Hotel Schiphol Airport. U overnacht in ons luxe hotel en parkeert uw auto 31 dagen lang op ons parkeerterrein. Ideaal voor vakantiegangers en zakenreizigers. Het hotel ligt aan de A4 en is zo ingericht dat het u nergens aan ontbreekt. Bij mooi weer geniet u onder meer op terras van de zon en 's nachts rust u optimaal uit dankzij onze comfortabele bedden. Wij heten u graag welkom in ons Hotel Schiphol Airport met een gratis kopje koffie of thee.

Boek een Hotel Schiphol Airport

Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly

Nu nog gemakkelijker en onbezorgder op vakantie! Een hotel vlakbij het vliegveld, gratis parkeren tijdens uw trip én een transfer naar het vliegveld? Kortom een goed begin!

Boek het Park, Sleep & Fly arrangement voor een heerlijke vakantie. Let op, ieder hotel heeft zijn eigen invulling van het Park, Sleep & Fly arrangement.

Waarom u kiest voor Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Een Van der Valk Hotel Schiphol Airport is van alle gemakken voorzien en bij uitstek geschikt voor een Park, Sleep & Fly arrangement. Het maakt niet uit op welk tijdstip u aankomt, er is altijd wel iets te doen. Ontspan voorafgaand aan een zakenreis of vakantie in ons binnenzwembad of laat u verrassen door de wellness faciliteiten. Van der Valk hotel Schiphol is daarnaast het grootste Van der Valk hotel met 714 luxe kamers Het hotel beschikt zelfs over een buitensportpark en fitnessmogelijkheden, dus blijft u altijd in topconditie. Trekt u er liever op uit? Ga vliegtuigen spotten dichtbij Schiphol of breng een aantal uurtjes door in Amsterdam.

Boek online een Van der Valk Hotel Schiphol Airport

Hotel Schiphol Airport is om meerdere redenen interessant. U begint namelijk ontspannen aan een vakantie of zakenreis én u hoeft zich geen zorgen te maken om uw auto. Het hotel is voorzien van gratis wifi en in de ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt. Dankzij de gratis shuttleservice van en naar Schiphol volgens dienstregeling weet u zeker dat u uw vlucht naar het buitenland niet mist. Doe ook gerust een drankje in onze hotelbar en lees ondertussen een goed boek. Kortom, boek een Hotel Schiphol Airport bij onze hotelketen en begin ontspannen aan uw reis naar het buitenland. Het boeken van ons hotel doet u gemakkelijk online en bij vragen neemt u natuurlijk contact met ons op.

Meer informatie over hotel Schiphol