Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Amsterdam Zuid

Het weekend doorbrengen in Amsterdam? Boek een hotel Amsterdam Zuid bij Valk Exclusief. Ons hotel ligt op de bruisende Zuidas en grenst direct aan Station Amsterdam RAI. Dankzij de Noord/Zuid-lijn bent u in slechts 10 minuten in het hart van Amsterdam. Om die reden is de keuze voor ons hotel in Amsterdam Zuid snel gemaakt. U kiest uit 234 kamers en suites. Bovendien beschikt ons hotel Amsterdam Zuid over 9 functionele zalen. Dat is vooral interessant voor feesten en partijen óf een zakelijke meeting. Het Van der Valk hotel Zuid Amsterdam is verder van alle gemakken voorzien om er een topverblijf van te maken. Dat maakt een overnachting in hotel Amsterdam Zuid beslist de moeite waard.

Boek hotel Amsterdam Zuid

Hotel Amsterdam Zuidas

Hotel Amsterdam Zuidas

  • 234 luxe kamers en suites
  • Binnen 10 minuten in hartje Amsterdam
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Modern wellness en fitness center

Hotel Amsterdam Zuidas ligt op de bruisendse Zuidas, naast Station Amsterdam Rai.

Waarom u verblijft in ons Amsterdam Zuid hotel

Uw verblijf in ons hotel Amsterdam Zuid is om meerdere redenen interessant. Zo bent u in korte tijd in de binnenstad waar u een bezoek brengt aan bekende bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het Anne Frank Huis of een cultureel uitstapje naar het Rijksmuseum. Gaat u liever winkelen in de negen straatjes of gaat uw voorkeur uit naar een vaartocht over de Amsterdamse grachten? Dit behoort net zo goed tot de opties, evenals een trip naar Artis. Daarom is het aantrekkelijk om een kamer of suite te boeken in ons hotel Amsterdam Zuid voor een weekendje weg Amsterdam. Met ons team bezorgen we u en uw eventuele partner een topverblijf.

Boek een kamer in ons hotel Amsterdam Zuid

Bent u op zoek naar een last minute hotel in Amsterdam Zuid? Wij heten u graag welkom in ons hotel Amsterdam Zuid. Naast een groots aanbod kamers en suites met bubbelbad kunt u ook heerlijk eten en drinken in ons stijlvolle restaurant. Toe aan ontspanning of juist beweging? Maak gebruik van de wellnessfaciliteiten of wees actief in ons fitnesscenter. Met welk doel u ook afreist naar Amsterdam, een overnachting in ons hotel in Amsterdam Zuid zal u aangenaam verrassen. U wordt namelijk volledig in de watten gelegd zónder dat het u ergens aan ontbreekt, zo beschikken . Boek daarom online een kamer in ons hotel Amsterdam Zuid en laat u verrassen door het enthousiaste team van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels