Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Amsterdam-Zuidas
Hotel Amsterdam-Zuidas
Overnachten in luxe
Heerlijk dineren
Wellness with a view

Hotel nabij RAI Amsterdam

Bezoekt u een beurs, congres of evenement in de RAI Amsterdam? Maak het uzelf gemakkelijk en combineer het met een verblijf in een RAI hotel. Overnacht daarom in het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas, op een steenworp afstand van de RAI Amsterdam. Een hotel RAI Amsterdam is een uitstekende keuze wanneer een event meerdere dagen duurt. Hotel Amsterdam RAI heeft 234 royale kamers en luxe suites. U slaapt altijd in de meest comfortabele bedden van de stad. Bovendien kunt u bij ons uitgebreid dineren en geniet u iedere morgen van een heerlijk ontbijtbuffet. Een betere start van de dag kunt u zich niet wensen! Boek daarom online een kamer of suite in ons hotel bij RAI Amsterdam.

Hotel nabij RAI Amsterdam

Van der Valk Amsterdam Zuidas

  • Direct naast station Amsterdam RAI
  • Minder dan 10 minuten lopen naar RAI Amsterdam
  • 234 luxe kamers en suites
  • Fitness en sauna

Adres

Hotel Amsterdam Zuidas
Tommaso Albinonistraat 200
1083HM Amsterdam

Beste bed in Amsterdam met panorama view

Beste bed in Amsterdam met panorama view

  • 234 luxe kamers en suites
  • Binnen 10 minuten in hartje Amsterdam
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Moderne wellness en fitness center

Hotel Amsterdam Zuidas ligt op de bruisendse Zuidas, naast Station Amsterdam Rai.

Wat heeft een RAI hotel u te bieden?

Op zoek naar een hotel bij de RAI? Kom vooral bij ons logeren! Na een enerverende dag op de beurs is het prettig om bij aankomst in het hotel nergens meer aan te denken. Het Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas weet dat en heeft daarom een passend aanbod faciliteiten. We hebben bijvoorbeeld een modern wellnesscentrum en het is mogelijk om u uit te leven tijdens de fitness. Bent u te moe om een hapje te gaan eten in de stad? Schuif gerust aan in ons eigen restaurant of kom eten in de trendy brasserie van het hotel. Bij een RAI hotel selecteert u ook een kamer of suite waar u helemaal kunt opladen. Ga daarom voor een hotelkamer met een schitterend uitzicht over de stad.

RAI hotel boeken? Overnacht bij Van der Valk!

Woont u op korte termijn een congres of evenement bij in de RAI Amsterdam? Combineer het met een prettige overnachting inclusief ontbijt in onze hotelketen. Een RAI hotel boekt u gemakkelijk online, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via WhatsApp. Rondom het hotel is er voldoende parkeergelegenheid, maar met de trein afreizen is natuurlijk ook een optie. Het gebruik van wifi is helemaal gratis. Bovendien hebben we meerdere arrangementen voor u in petto. Bekijk vooral het aanbod op de site. Staak uw zoektocht naar een RAI hotel en ontdek de meerwaarde van overnachten in onze hotelketen.

Meer informatie over onze hotels