Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Utrecht Jaarbeurs

De Utrechtse Jaarbeurs is een beursgebouw dat voor tal van evenementen wordt gebruikt. Moet u de Jaarbeurs bezoeken voor één of meerdere dagen? Dan is een hotel Utrecht Jaarbeurs in de buurt wel zo handig. Zo hoeft u niet dagelijks lang te rijden of in de file te staan. Of u de Jaarbeurs nu bezoekt omdat er een hobbybeurs aan de gang is of voor een zakelijk evenement, in ons hotel Utrecht Jaarbeurs bent u van harte welkom.

Boek hotel Utrecht Jaarbeurs

Hotel Utrecht Jaarbeurs

Hotel Utrecht Jaarbeurs

  • Centraal gelegen
  • Fietsafstand van Utrecht Jaarbeurs
  • 23 moderne conferentieruimtes
  • Ruime en luxe kamers

Van der Valk Hotel Utrecht ligt aan de rand van de bruisende stad Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hotel Utrecht

Ons jaarbeurs Utrecht hotel is gemakkelijk te vinden en ligt direct aan de Utrechtse ring, de A12. Vanuit ons hotel Utrecht jaarbeurs rijdt u in minder dan een kwartier naar de Utrechtse jaarbeurs en voorkomt u dat u lange tijd in de file moet staan. U bent voor uw evenement daarom altijd op tijd ter plaatse. Ons hotel jaarbeurs Utrecht is nog relatief nieuw en heeft maar liefst 185 hotelkamers. Ook voor zakelijke doeleinden kunt u terecht in ons hotel, want we hebben ook de beschikking over 23 moderne conferentieruimtes voor elk soort evenement. Onze kamers zijn ruim opgezet en luxe ingericht. Alle Comfort kamers en Luxe kamers zijn voorzien van een badkamer met whirlpool en een aparte rainshower. Ideaal om gebruik van te maken nadat u een dag in de jaarbeurs heeft rondgelopen. Verder hebben wij diverse luxe themasuites, zoals de New York suite, de Safari suite of de Wenen suite. De meeste van onze themasuites hebben allerlei wellness faciliteiten. In onze wellness suite is het helemaal ontspannen met een grote jacuzzi op de kamer, een sauna en een stoomcabine. Op de 20e verdieping hebben wij ook nog een groot luxe wellness center met zwembad en fitnessapparaten.

Geniet ook gastronomisch in ons hotel Utrecht Jaarbeurs

U bent al druk genoeg in de jaarbeurs met uw evenement. Daarom moet u van de gelegenheid gebruik maken om van uw verblijf in ons hotel Utrecht jaarbeurs ook een ontspannend verblijf te maken. Naast alle wellness faciliteiten in ons wellness center of op uw kamer, kunt u ook gastronomisch genieten in ons restaurant. 's Ochtends voor u vertrekt naar de jaarbeurs, geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet. Als u na een vermoeiende dag terugkomt van de jaarbeurs, dan is het genieten van een à la carte diner of zaterdags van een live cooking buffet. Dit laatste is heel gezellig als u met meerdere mensen bent. Als u na uw diner nog niet direct uw kamer wilt opzoeken, geniet u dan in ons jaarbeurs Utrecht hotel aan de bar van een drankje of een kop koffie.

Meer informatie over onze hotels