Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Genieten langs de weg als in een Formule 1 hotel

Een dagje uit of een weekendje op pad gaat vaak gepaard met een gezellig ritje in de auto: lekker met het gezin of met zijn tweetjes naar het strand. Na zo'n dag is het heerlijk om de auto aan de kant te zetten en te genieten van een heerlijke maaltijd – en misschien wel van een spontane overnachting. Dat kan natuurlijk in een Formule 1 hotel langs de weg. Bent u echter op zoek naar iets meer luxe? Rij dan naar een van de vele Van der Valk-hotels langs de kant van de weg.

Bekijk onze Formule 1 hotels

  • F1 hotels

    F1 hotels

    In heel Nederland

  • Voor ieder wat wils

    Voor ieder wat wils

    Ook voor u!

Genieten van een Van der Valk-hotel

Net als dat je overal een Formule 1 hotel langs de grote hoofdwegen in Nederland tegenkomt, zijn er langs de snelwegen ook mooie Van der Valk-hotels. Soms moet u er even de weg voor af. Dat geldt ook voor Formule 1 hotels. Deze hotelketen biedt een goedkope overnachting, maar er zijn meer Van der Valk-hotels dan Formule 1 hotels in Nederland. En natuurlijk is een Formule 1 hotel lekker betaalbaar, maar ze bieden minder faciliteiten. Bij een Van der Valk-hotel bent u verzekerd van een luxe kamer met alles erop en eraan, zoals een televisie en een eigen badkamer. Verder kunt u gebruik maken van wellness-faciliteiten, het restaurant en natuurlijk de fietsverhuur.

Van Formule 1 hotel naar Van der Valk

De volgende keer dat u lekker op pad bent en spontaan ergens wil overnachten of eten, rij dan niet naar een Formule 1 hotel, maar kom naar een van de vele Van der Valk-hotels. U kunt ook van te voren een kamer boeken – wellicht met een leuk arrangement erbij. Dat is niet alleen gezellig, maar wordt ook zeker gewaardeerd door uw reispartner. Bovendien gaat u de volgende dag dan weer fris op pad naar uw volgende bestemming – en misschien zelfs wel op naar het volgende Van der Valk-hotel.

Meer informatie over onze hotels