Direct naar de contentDirect naar de footer

Formule 1 hotel

Ongetwijfeld zal het u niet ontgaan zijn: de Formule 1 komt weer naar Nederland! Volgend jaar mei is het zover. Wilt u niets van alle feestelijkheden missen rondom de Formule 1? Boek dan een Formule 1 hotel Nederland in de buurt van Zandvoort. Nu is het wel zo dat alle hotels rondom Zandvoort inmiddels volgeboekt zijn, waaronder ons hotelf1 Haarlem. Maar wij hebben gelukkig nog meerdere vestigingen in de buurt, zodat u toch uw Formule 1 overnachting kunt boeken.

Boek een Formule 1 hotel

F1 hotels

F1 hotels

  • Hotel Akersloot
  • Hotel Leiden
  • Hotel Oostzaan-Amsterdam
  • Hotel Schiphol

Boek snel één van de Formule 1 hotels bij Valk Exclusief om nog zeker te zijn van een overnachting tijdens de GP Zandvoort in mei volgend jaar!

Boek een F1 hotel

Welk Formule 1 hotel?

Een Formule 1 hotel in Nederland is vanwege de populariteit van de Formule 1 nu al lastig te boeken. Maar u kunt nog een Formule 1 hotel rond Amsterdam en een Formule 1 hotel Zaandam vinden. Hotel Schiphol bijvoorbeeld is maar 40 minuten van Zandvoort verwijderd. U zit op een centrale plek met alles in de buurt. Daarbij heeft u ruime keuze uit de verschillende soorten kamers. Eenzelfde afstand naar Zandvoort is ons Formule 1 Hotel Leiden. Aan de rand van Leiden aan de A44 neemt u gemakkelijk de afslag richting Zandvoort. Daarbij is het hier echt genieten, wanneer u na uw activiteiten in Zandvoort plaatsneemt in het restaurant of terras met uitkijk op de Oude Rijn. Wij bieden hier diverse comfort en economy kamers aan, ook als u met meerdere personen bent. Op zo'n drie kwartier van Zandvoort ligt ons Formule 1 Hotel Zaandam. Dit hotel is gunstig gelegen bij het knooppunt A8 en A10, waardoor u alle kanten op kunt. Een formule 1 hotel Amsterdam is er natuurlijk ook. Hier geniet u in prachtige luxe kamers met whirlpool en rainshower. Iets verder, nabij Uitgeest, maar door de gunstige ligging aan de A9 zeker niet verkeerd om snel naar Zandvoort te komen, ligt Hotel Akersloot. Na een intensieve dag op Zandvoort kunt u bijkomen in uw luxe kamer of suite.

Wat brengt de Formule 1?

De Formule 1 is een evenement dat bestaat uit meerdere dagen. Er is een vrije trainingsdag, een kwalificatiedag en dan is er nog de uiteindelijke race. Een f1 hotel in de buurt is dan handig, zodat u alles in de nabijheid kunt volgen. Omdat er ontzettend veel vraag naar hotelkamers is, is het aan te raden om op tijd uw F1 hotel te boeken, zodat u geen plek misloopt!

Meer informatie over onze Formule 1 hotels