Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een hotel bij Kaatsheuvel? Dan zit u goed bij Van der Valk. Perfect voor een bezoek aan de Efteling of om gezellig een dagje weg te gaan in het prachtige Brabantse land. Ons nieuwe hotel bij Kaatsheuvel is gelegen aan de rand van Tilburg. Vanuit het hotel is het slechts 20 minuten rijden naar Kaatsheuvel.

Boek hotel Tilburg vlakbij Kaatsheuvel

Efteling arrangement

Efteling arrangement

  • Op 20 minuten van Kaatsheuvel
  • Geen reserveringskosten

Geniet nu van een heerlijk verblijf in Van der Valk Hotel Tilburg inclusief tickets voor de Efteling!

Hotel Kaatsheuvel aanbiedingen

Ons hotel is de ideale locatie om te overnachten na een dagje in de omgeving van Kaatsheuvel. Uiteraard bent u op zoek naar een goed hotel in de buurt van uw bestemming, tegen een aantrekkelijke prijs. Ons hotel in de buurt van Kaatsheuvel biedt tal van leuke arrangementen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld naast overnachting in ons hotel ook een kamer boeken inclusief toegang tot de Efteling. Dankzij het Efteling-arrangement weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw overnachting, inclusief bezoek aan de Efteling. Ons guesthouse hotel bij Kaatsheuvel en de Efteling is voor iedereen gemakkelijk te bereiken.

Dagje uit in de omgeving van Kaatsheuvel

Naast een Efteling arrangement zijn er bij ons hotel bij Kaatsheuvel ook tal van andere leuke arrangementen te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of een fietstocht door de Loonse en Drunense Duinen? Verder zijn er ook tal van andere leuke arrangementen te vinden in de omgeving van hotel Kaatsheuvel.

Overnachten in Kaatsheuvel vlakbij de Efteling

Hotel Kaatsheuvel ligt op twintig autominuten van Kaatsheuvel, aan de rand van Tilburg. Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer u met eigen vervoer naar ons hotel reist, kunt u, wanneer u over de A58 rijdt, afslag 10 nemen. Vanaf de afslag kunt u ons hotel al zien liggen. Met het openbaar vervoer kunt u het best reizen naar ETZ Elisabeth. Vanaf dit busstation is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons hotel.

Boek hotel in de buurt van Kaatsheuvel