Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een hotel bij Kaatsheuvel? Dan zit u goed bij Van der Valk. Of u nu komt voor een bezoek aan de Efteling of om gezellige een dagje weg te gaan in het prachtige Brabantse land, hotel Kaatsheuvel is de ideale locatie voor uw bezoek aan Brabant. Ons nieuwe hotel bij Kaatsheuvel is gelegen aan de rand van Tilburg. Vanuit ons hotel is het ongeveer twintig minuten rijden naar Kaatsheuvel.

Boek Hotel Kaatsheuvel

Hotel Kaatsheuvel aanbiedingen

Uiteraard begrijpen wij ook dat u graag op zoek gaat naar een goed hotel in de buurt van uw bestemming, tegen een aantrekkelijke prijs. Hotel Kaatsheuvel Van de Valk biedt ook tal van leuke arrangementen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld naast overnachting in ons hotel ook een kamer boeken inclusief toegang tot de Efteling. Dankzij deze arrangementen weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw overnachting, inclusief bezoek aan de Efteling. Ons Tilburgse hotel bij Kaatsheuvel en de Efteling is voor iedereen gemakkelijk te bereiken.

Arrangementen

Naast een Efteling arrangement zijn er bij ons hotel bij Kaatsheuvel ook tal van andere leuke arrangementen te boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of een fietstocht door de Loonse en Drunense Duinen? Verder zijn er ook tal van andere leuke arrangementen te vinden in de omgeving van hotel Kaatsheuvel.

Locatie en Bereikbaarheid

Hotel Kaatsheuvel ligt op twintig autominuten van Kaatsheuvel, aan de rand van Tilburg. Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer u met eigen vervoer naar ons hotel reist, kunt u, wanneer u over de A58 rijdt, afslag 10 nemen. Vanaf de afslag kunt u ons hotel al zien liggen. Met het openbaar vervoer kunt u het best reizen naar ETZ Elisabeth. Vanaf dit busstation is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons hotel.

Meer informatie over onze hotels