Direct naar de contentDirect naar de footer

Plant u een leuk bezoekje aan Walibi vakantiepark? Dan spreekt het voor zich dat u ook op zoek bent naar een mogelijkheid om te overnachten bij Walibi. Er zijn natuurlijk de Walibi huisjes van het park zelf, maar als u net wat meer luxe wenst dan is het Van der Valk hotel Harderwijk een uitstekende keuze als Walibi hotel. Gelegen nabij het leukste pretpark van de Benelux vindt u alle comfort die u mag verwachten. Walibi met overnachten? Dan is Van der Valk een uitstekende keuze.

Boek een arrangement dichtbij een attractiepark

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk

  • 20 min rijden van Walibi Holland
  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Sfeervol à la carte restaurant

De centrale ligging van Hotel Harderwijk biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan Walibi. Met de auto bent u in ongeveer 20 min bij Walibi Holland.

Vlakbij Walibi vakantiepark

U kunt overnachten in de Walibi huisjes, maar slechts twintig minuten van het pretpark kunt u het Van der Valk hotel Harderwijk terugvinden. Een afstand die prima te doen is voor een Walibi hotel. Neem de A28, sla af bij afrit 13 en neem vervolgens de N302 richting Apeldoorn. Daar vindt u ons hotel.

Overnachten nabij Walibi met opties

Walibi is een pretpark waar u niet snel op uitgekeken bent. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u een Walibi hotel zoekt voor enkele overnachtingen. Vergeet echter ook niet om de omgeving van het Van der Valk hotel Harderwijk te verkennen. Een dagje naar het dolfinarium in Harderwijk bijvoorbeeld. Voor de natuurliefhebbers is ons hotel bovendien perfect gelegen om de schitterende Veluwse bossen te ontdekken. Een uitstapje naar een van wellnessresorts is altijd mooi meegenomen.

De luxe van Van der Valk

De Van der Valk hotels staan vanzelfsprekend bekend om luxe en comfort. Dat is bij het Van der Valk hotel Harderwijk niet anders. Alle kamers in ons Walibi hotel zijn zeer luxueus en bieden standaard een whirlpool en een aparte rainshower. Daarnaast is elke kamer uitgerust met een flatscreen tv en kunt u gratis overdekt parkeren in het hotel. Dat valt al een stuk goedkoper uit dan parkeren bij het Walibi vakantiepark!
Overtuigd van het Van der Valk Harderwijk als Walibi hotel? Bekijk dan snel het indrukwekkende aanbod.

Meer informatie over het Walibi Hotel