Direct naar de contentDirect naar de footer

Walibi Fright Night met overnachting

In oktober kan het flink afkoelen in de avonduren. Daarom is het na uw Halloween Fright Night 2019 in Walibi extra fijn om in hotel Harderwijk te overnachten. Iedere kamer is namelijk voorzien van zijn eigen badkamer met whirlpool en regendouche. Het hotel ligt op slechts 16 minuten van Walibi.

Boek hotel Harderwijk bij Walibi

Walibi Fright Night

Walibi Fright Night

  • Slechts 16 minuten van Walibi
  • Geen reserveringskosten

Laat je het stuipen op het lijf jagen tijdens een bezoek aan Walibi Fright Night met Halloween! Je kan daarnaast ook alle attracties ervaren tijdens Fright Night. Bekijk nu alle attractieparken in de buurt van de Valk Exclusief hotels.

Walibi Fright Night met overnachting

Een van de meest angstaanjagende plekken van Nederland in de Halloweenperiode is Walibi in Biddinghuizen. De griezeligste karakters sluipen door de bosjes tijdens de Halloween Fright Night in Walibi, om ineens voor uw neus te springen en u flink te laten schrikken. Dat is juist de charme van de Halloween Fright Nights in Walibi. Ook is het park lekker lang open, en geniet u op het spookachtig verlichte terrein van verschillende achtbanen, shows en andere attracties. Na zo’n adrenalinekick is het wel zo prettig om te verblijven in het nabijgelegen Van der Valk-hotel Harderwijk. Want na een angstige avond is het tijd voor ultieme ontspanning. Heeft u na één dag nog niet genoeg van Walibi en de Halloween Fright Nights? Blijf dan slapen in ons hotel voor nóg een dagje Walibi.

Luxe kamers tijdens een weekend Halloween Fright Night in Walibi

Dat is lekker opwarmen. Verder overnacht u inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Voordat u naar de Halloween Fright Night in Walibi gaat, brengt u eerst uw spulletjes naar het hotel. Hoeft u ook niet onnodig te slepen met tassen. U heeft een ruime keuze uit verschillende suites en kamers, perfect met een groep vrienden van 8 personen. Er zijn zelfs familiekamers als u na de Walibi Fright Night blijft overnachten met het hele gezin. Of maak er een romantisch weekend van, en boek een Weekend weg arrangement met korting op uw overnachting in de buurt van Walibi. Ga een avond griezelen tijdens de Walibi Fright Night, laat u in de watten leggen en geniet de volgende dag van al het moois dat de omgeving Harderwijk te bieden heeft.

Ontspannen overnachten in de buurt van Walibi

Na een avond griezelen tijdens de Halloween Fright Night in Walibi is het wel zo fijn als u niet weer helemaal naar huis hoeft te rijden in het donker. U rijdt van Biddinghuizen snel naar hotel Harderwijk en blijft daar overnachten. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de verschillende faciliteiten die het hotel rijk is. Zo heeft het hele hotel internet, kunt u gebruik maken van de fietsverhuur en neemt u nog even een rustgevend drankje in de hotelbar.

Boek hotel Harderwijk bij Walibi