Direct naar de contentDirect naar de footer

Halloween Fright Night Walibi

O, wat is het toch heerlijk om lekker te griezelen! Een van de meest angstaanjagende plekken van Nederland in de Halloweenperiode is Walibi in Biddinghuizen. De engste karakters sluipen door de bosjes tijdens de Halloween Fright Night in Walibi, om ineens voor uw neus te springen en u flink te laten schrikken. Dat is juist de charme van de Halloween Fright Nights in Walibi. Daarnaast is het park lekker lang open, en geniet u op het spookachtig verlichte terrein van verschillende achtbanen, shows en andere attracties. Na zo’n adrenalinekick is het wel zo prettig om te verblijven in het nabijgelegen Van der Valk-hotel Harderwijk. Want na een angstige avond is het tijd voor ultieme ontspanning.

Boek een hotel Halloween Fright Night Walibi

Luxe kamers tijdens weekend Halloween Fright Night Walibi

In oktober kan het flink afkoelen in de avonduren. Daarom is het na uw Halloween Fright Night in Walibi extra fijn om naar hotel Harderwijk te gaan. Iedere kamer is namelijk voorzien van zijn eigen badkamer met whirlpool en regendouche. Dat is lekker opwarmen. Verder overnacht u inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Voordat u naar de Halloween Fright Night in Walibi gaat, brengt u eerst uw spulletjes naar het hotel. Hoeft u ook niet onnodig te slepen met tassen. U heeft een ruime keuze uit verschillende suites en kamers, zelfs familiekamers als u na de Walibi Fright Night blijft overnachten met het hele gezin. Of maak er meteen een romantisch weekend van, en boek een Weekend Weg-arrangement bij hotel Harderwijk rond Halloween Fright Night in Walibi. Ga een avond griezelen, laat u in de watten leggen en geniet de volgende dag van al het moois dat Hanzestad Harderwijk te bieden heeft.

Geniet van de faciliteiten

Na een avond griezelen tijdens de Halloween Fright Night in Walibi is het wel zo fijn als u niet weer helemaal naar huis hoeft te rijden in het donker. U rijdt van Biddinghuizen snel naar hotel Harderwijk en blijft daar overnachten. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de verschillende faciliteiten die het hotel rijk is. Zo heeft het hele hotel internet, kunt u gebruik maken van de fietsverhuur en neemt u nog even een rustgevend drankje in de hotelbar.

Meer informatie over onze hotels