Direct naar de contentDirect naar de footer
Gezellig dineren
Gezellig dineren
Verken de prachtige omgeving
Genieten in onze suites
Culinair genieten
Events voor grote & kleine gezelschappen
COCI, koffie en juice bar

Hotel Harderwijk op de Veluwe

Hotel Harderwijk ligt in de Veluwse bossen dichtbij de A28. Met moderne vergaderzalen, luxe hotelkamers en suites een ideale locatie voor zowel gezinnen als zakelijk gasten.
 • handshake
  9 moderne vergaderzalen, gratis parkeren en WiFi. Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien. Ons parkeerterrein beschikt overigens over 2 oplaadpunten en het hotel is rolstoeltoegankelijk.
 • bed-x-large
  90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower. Royaal ontspannen na een intensieve dag. Het hotel beschikt eveneens over enkele kamers met mindervalide voorzieningen.
 • restaurant-x-large
  Sfeervol á la carte restaurant en stijlvolle hotelbar. Culinair genieten van onze uitgebreide menukaart.
 • Een gratis kopje koffie
 • Geen reserveringskosten
 • Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00 uur. Met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
3128 beoordelingen
Karja van der Heijden
Hotel Harderwijk op de Veluwe 
Echt een heel fijn en aangenaam hotel!!

Erg op ons gemak gevoeld in jullie kleinschalige en zeer goed verzorgde hotel met een leuke levendigheid door aanwezige gasten en service gerichte aardige gastheren en gastvrouwen bij het ontbijt en diner binnen en buiten. Extra prettig: Mooi veel groen rondom het hotel zelf en in de directe omgeving. Al snel fiets je in een mooi bos! Fijne ruime en steeds keurig schone kamer en sanitair met ook nog eens een heerlijk whirlpoolbad. Ontspannend na een dag buiten zijn in de warme zon ;-) Harderwijk zelf is een leuke karakteristieke plaats met winkels, terrassen, water en groen net als de andere dorpen in de buurt die wat kleiner en rustiger zijn.

TripAdvisor

Hotels in de buurt

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  Hotel Almere is met 17 vergaderzalen, luxe kamers, ontspannende wellnessfaciliteiten en een modern restaurant de ideale uitvalsbasis in Flevoland voor zowel zakelijke als recreatieve gasten.

  Meer
 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn is met 151 luxe kamers, 14 Multifunctionele zalen en een modern restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Apeldoorn of geniet van natuurgebied De Veluwe.

  Meer
Ga naar alle hotels