Direct naar de contentDirect naar de footer

In een hotel bij Walibi overnachten?

Walibi Holland is een van de populairste pretparken van Nederland. Walibi valt vooral in de smaak bij oudere kinderen en jongeren. Maar ook voor volwassenen is een bezoek aan dit pretpark een leuk dagje uit. Woont u niet in de buurt en wilt u alles uit uw dag halen? Kom dan in de buurt van Walibi overnachten. U kunt helaas niet overnachten in Walibi zelf, zoals bij sommige andere pretparken wel mogelijk is. Gelukkig zijn er een aantal van onze hotels waar u uit kunt kiezen om in de buurt van Walibi te overnachten.

Walibi overnachten

 • Hotel Harderwijk

  Hotel Harderwijk

  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Sfeervol à la carte restaurant

  De centrale ligging van Hotel Harderwijk biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan Walibi. Met de auto bent u in minder dan 20min bij Walibi Holland

 • Hotel Zwolle

  Hotel Zwolle

  • 178 royale kamer en suites
  • Sfeervol restaurant en gezellige hotelbar
  • Fitness en wellness center

  Walibi Holland ligt op 35 km afstand van het hotel. Ons hotel ligt gunstig gelegen in het prachtige Overijssel, aan de A28.

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  • Luxe kamers en suites
  • Ruim fitness center
  • Modern zwembad, luxueuze sauna en stoomcabine

  Vanuit ons hotel in Almere bent u in ongeveer 35 min bij Walibi Holland.

De mooiste hotels in de buurt van Walibi

Er zijn verschillende hotels in de buurt van Walibi. Het dichtstbijzijnde hotel om in te overnachten Walibi, is Valk Exclusief ‘Hotel Harderwijk’. Dit hotel is slechts 18 kilometer van het pretpark verwijderd. Met slechts 20 minuten rijden staat u op de parkeerplaats van het pretpark. Hotel Harderwijk ligt op de Veluwe en is een fantastische uitvalsbasis voor een paar dagen weg in deze prachtige omgeving. Nog meer hotels waar u kunt verblijven en na een dagje Walibi overnachten zijn Hotel Almere en Hotel Emmeloord. Vanaf deze hotels is het 30 tot 40 minuten rijden naar het park. Ook Hotel Emmeloord ligt vlakbij een nationaal park: de Weerribben-Wieden. Wilt u in de buurt van Walibi overnachten in een mooie omgeving? Dan is dit hotel een fantastische keuze!

Een ontspannen dagje weg

Een dagje naar een pretpark kan heel vermoeiend zijn. Gaat u met de kinderen op pad, dan wilt u eigenlijk gewoon in de buurt van Walibi Holland overnachten. Komt u in de buurt van Walibi overnachten, dan hoeft u ’s ochtends niet heel vroeg de deur uit en hoeft u niet in de file te staan. U kunt ’s ochtends genieten van een hotelontbijt voordat u rustig naar het park rijdt. Boek eventueel nog een overnachting, zodat u aan het einde van de dag weer in de buurt van Walibi overnachten. Kies voor een hotel in een mooie omgeving. Zo kunt u naast uw bezoek aan Walibi bijvoorbeeld een fietstocht maken in een natuurgebied of een museum bezoeken. Vergeet niet te kijken voor een Walibi overnachten aanbieding. Wie weet vindt u een fantastische deal en kunt u er een onvergetelijke minivakantie van maken!

Boek Hotel Harderwijk bij Walibi