Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute naar de Beekse Bergen

Bent u van plan om last minute naar de Beekse Bergen te vertrekken, maar bent u nog op zoek naar een geschikte locatie om te overnachten? Bij Van der Valk-hotel Tilburg bent u zeker aan het juiste adres. Ons hotel is gelegen op korte afstand van het safaripark, en beschikt over 150 royale en luxueuze kamers.

Boek een last minute naar Beekse Bergen

Het arrangement

Last minute Beekse Bergen arrangement

Bent u op zoek naar de beste deals voor een last minute naar de Beekse Bergen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hotel biedt namelijk de mogelijkheid om een speciaal arrangement te boeken. Daarmee combineert u een overnachting in ons hotel met een bezoek aan Beekse Bergen. Dankzij dit arrangement weet u zeker dat u niet te veel zult betalen voor een bezoek aan ons hotel en de Beekse Bergen. Het arrangement is te boeken vanaf 159 euro, en bestaat uit twee overnachtingen inclusief twee keer ontbijt en twee keer een driegangenmenu. Daarnaast krijgt u vanzelfsprekend tickets voor een dag Beekse Bergen.

Heerlijk tot rust komen

Aangezien ons hotel op slechts zes minuten rijden van het Hilvarenbeekse safaripark gelegen is, zijn wij de ideale uitvalsbasis voor een last minute naar de Beekse Bergen. U verblijft in alle luxe die u zich maar kunt wensen. In al onze kamers is airconditioning te vinden, alsmede een ligbad en regendouche.

Locatie last minute Beekse Bergen

Ons hotel is gelegen aan de rand van de Noord-Brabantse stad Tilburg. Wanneer u over de A58 rijdt kunt u ons vanaf de snelweg al zien liggen. Neem afslag 10, Hilvarenbeek, om direct bij ons hotel uit te komen. Dit maakt ons de perfecte uitvalsbasis voor een last minute naar Beekse Bergen. Naast de gemakkelijke bereikbaarheid per auto zijn wij ook te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer u reist naar het ETZ-ziekenhuis is het nog een kleine tien minuten lopen naar ons hotel.

Meer informatie over onze hotels