Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Beekse Bergen

Bent u op zoek naar een hotel in de buurt van Beekse Bergen? Dan bent u bij Van der Valk Exclusief-hotel Tilburg aan het juiste adres. Ons hotel is gelegen op korte afstand van Safaripark de Beekse Bergen, en zowel ons hotel als het dierenpark zijn gemakkelijk te bereiken. Ons hotel bij de Beekse Bergen biedt voor iedereen een fantastische ervaring op het gebied van hotelovernachtingen.

Boek een Hotel Beekse Bergen

Het arrangement

Hotel Beekse Bergen

De beste arrangementen bij hotel Beekse Bergen

Gaat u er een gezellig weekend van maken met een overnachting in ons hotel en de Beekse Bergen als hoofddoel? Dan zit u bij ons altijd goed. Naast de Beekse Bergen heeft ons hotel ook nog tal van andere leuke uitjes voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke fietstocht door het mooie Noord-Brabant, of een fijn arrangement met een heerlijk diner? Bij hotel Beekse Bergen bent u altijd aan het juiste adres.

Bezoek Tilburg vanaf hotel Beekse Bergen

Zoals vermeld, is hotel Beekse Bergen gelegen aan de rand van Tilburg. Deze leuke stad heeft een ruime historie en een bruisend nachtleven dankzij de vele studenten die er studeren en wonen. Er is van alles te beleven en dankzij de lange geschiedenis veel moois te zien. Het hotel is gelegen aan de rand van de stad, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Of u nu komt met het openbaar vervoer of met eigen vervoer.

Heerlijk genieten

Naast onze leuke arrangementen waarbij er voor een ieder zeker iets te vinden is, kunt u bij Van der Valk-hotel Tilburg heerlijk genieten. Het hotel is in de eerste helft van 2018 geopend, wat er voor zorgt dat het hotel zeer modern is. We beschikken over maar liefst 150 aantrekkelijke kamers. Deze zijn op hun beurt weer onderverdeeld in verschillende types. Na heerlijk te hebben genoten van een dagje Beekse Bergen of ander uitje kunt u dus prinsheerlijk slapen in ons nabijgelegen hotel.

Meer informatie over onze hotels