Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met baby

Wanneer u pas geleden ouders bent geworden, dan zult u ongetwijfeld een drukke en stressvolle tijd achter de rug hebben. Als u een weekendje wilt ontspannen, boekt u dan een hotelovernachting samen met uw baby. Een weekend weg boeken in een baby hotel gaat heel gemakkelijk en u bent van harte welkom in één van onze kindvriendelijke hotels met uw baby. U kunt in een Valk hotel met uw baby overnachten in een kamer waarbij een babybed wordt geplaatst of u kunt kiezen voor een familiekamer. U vindt onze kind- en babyvriendelijke hotels door heel Nederland.

Hotels met babybed mogelijkheden

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 8 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes
  • extra babybed mogelijk

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Hotel met baby Nederland: Hotel Harderwijk

Een van onze hotels baby Nederland is Hotel Harderwijk. Vanuit het hotel kunt u allerlei uitstapjes met de baby maken, zoals het Dolfinarium of wandelen langs het Veluwemeer. Hotel Harderwijk ligt direct aan de A28 en is dus gemakkelijk te bereiken. De familiekamer is geschikt voor vier personen, waardoor u ook uw andere kinderen kunt meenemen. Voor de baby is er een babybedje voorzien. De familiekamer heeft verder een luxe rainshower, een whirlpool en twee televisies op de kamer.

Baby hotel Nederland: Hotel Leeuwarden

Wilt u met het gezin naar Friesland? Vanaf de A32 draait u de N31 bij Leeuwarden op en u ziet direct ons Hotel Leeuwarden al. Hotel Leeuwarden is een heel geschikt hotel met baby en meerdere kinderen. Dit hotel met kids heeft namelijk een familiekamer dat geschikt is voor maar liefst vier kinderen en twee volwassenen. De kinderen slapen in hun eigen slaapkamer met twee ingebouwde stapelbedden die allen voorzien zijn van een eigen televisie. De familiekamer heeft een grote badkamer met bad, rainshower en een dubbele wastafel. Tevens is er een Nespresso koffiemachine op de kamer aanwezig voor de nodige cafeïne in de ochtend. Hotel Leeuwarden is als hotel baby Nederland een prima uitvalsbasis om Friesland te ontdekken.

Hotel met baby: Hotel Maastricht

Zoekt u een hotel met baby in Limburg? Hotel Maastricht is een prachtig hotel dat in Maastricht zelf is gesitueerd, pal aan de A2. In dit hotel baby in Maastricht boekt u een driepersoonskamer, waardoor u ruimte genoeg heeft om de baby te verzorgen. De badkamer heeft een bad met een inloopdouche met rainshower. Voor de nodige ontspanning geniet u in Hotel Maastricht van de wellness en het zwembad.

Hotel met baby: Hotel Haarlem

Uw weekendje naar Amsterdam of Haarlem zal zeker slagen met een overnachting in de familiekamer van Hotel Haarlem. Vanaf de A9 rijdt u de N205 of N232 op, waarna u aan de rand van Haarlem ons hotel ziet. De familiekamer is geschikt voor zes personen. Vier kinderen slapen in stapelbedden die allen zijn voorzien van een televisie. In de zeer ruime badkamer is plaats voor een bad, een rainshower en een dubbele wastafel. Met een gezellige zithoek is dit de ultieme familiekamer.

Hotels